Nota de premsa

Les empreses d’amec envasgraf presentaran les seves darreres innovacions a Hispack 2024, l’esdeveniment líder del sector del packaging a Espanya

  • 40 membre d’amec envasgraf seran protagonistes a la fira Hispack.
  • amec envasgraf lidera la promoció global de Hispack, la fira de referència al sector de l’envàs i embalatge.
30 d’abril de 2024

Hispack, la fira més important del sector de l’envàs i embalatge a Espanya, tindrà lloc entre els dies 7 i 10 de maig del 2024. Durant 4 dies, milers de professionals i expositors del món de l’empaquetat convertiran Hispack en el seu punt de trobada , un privilegiat aparador on descobrir les solucions i tendències que marquen el rumb del sector.

Les principals empreses espanyoles fabricants de maquinària d’envàs i embalatge i membres d’ amec envasgraf ja estan treballant en els últims detalls, per estar presents a la fira on exhibiran els avenços més moderns del sector i les últimes tecnologies.

Hispack 2024 comptarà amb la presència de 40 empreses membres d’ amec envasgraf , que agrupa les empreses més competitives en tecnologia per a envàs i embalatge i afins. És així com la fira es convertirà en un gran aparador de les darreres innovacions de les empreses espanyoles. Aquestes se centren en:

  • Una major automatització i digitalització.
  • Equips més versàtils i adaptables.
  • Solucions més sostenibles.
  • Equips que compleixen les normatives més exigents de seguretat i qualitat.

Les empreses d’amec envasgraf que estaran exposant a Hispack 2024 són:

AL-GAR; ALIMATIC; AND∨ ATP; AYRTAC; B&R; CARTOBOL; CONTROLPACK; DIFMAQ; E2M COUTH; EFFYTEC; EMBALEX; GMS; SALAET; INV PACK; INEMUR; IPLA; INNOVA MAQUINÀRIA; KETAN; LENZE; MACSA; MESPACK; MOVITEC; NORD MOTORREDUCTORS; PACK SERVICE; POSIMAT; POST PACK; PUJOLAS; RADAR; RAMON CLEMENTE; SIDE; SORSA; SYNCHROPACK; SYNERLINK; TAVIL; TECAIRE; TMI; UBS; ULMA PACKAGING I VARPE.

L’associació és un referent destacat a la indústria global de maquinària d’envàs i embalatge, ocupant un lloc privilegiat entre els 10 principals exportadors a nivell mundial. de l’esdeveniment per promoure’l a nivell internacional, assegurant així la seva rellevància i abast global. A més, en aquesta edició, amec envasgraf coordina la visita de delegacions internacionals de països com el Marroc, Mèxic, Polònia i Tunísia, i participa activament en la gestió de l’International Business Center (IBC), facilitant així el networking i els negocis internacionals.

El seu principal objectiu és ressaltar la participació de les seves empreses associades a la fira i brindar atenció especialitzada als visitants interessats a conèixer més sobre les darreres innovacions en maquinària d’envàs i embalatge. amec envasgraf estarà present al Hall 3 A164, demostrant una vegada més el seu compromís amb la innovació i l’excel·lència al sector.

amec és l’ ecosistema de referència per a les empreses industrials internacionalitzades , i per contribuir a la competitivitat industrial internacional, amec promou els nous factors clau de competitivitat: anticipació, adaptabilitat, col·laboració, globalització i sostenibilitat.

Les 350 empreses que formen part d’amec generen un volum d’exportació superior als 7.800 milions d’euros, exportant de mitjana el 53,9% de la facturació i invertint un 4,5% en innovació.

Per a més informació:

Aida Caballer | Responsable de Comunicació Corporativa
comunicaciones@amec.es

This site is registered on wpml.org as a development site.