Fòrum amec 2024:

industrialitzar el talent

27 de juny de 2024
IESE Business School – Barcelona

Amb la col·laboració de:

Fòrum amec 2024:

industrialitzar el talent

27 de juny de 2024
IESE Business School – Barcelona

En breu, tots els detalls 😉

Atreure talent a la indústria

Ens enfrontem a un desafiament crucial que transcendeix fronteres, tant nacionals com empresarials: l’escassetat de talent orientat a treballar a la indústria. Aquest és el repte a què ens enfrontem com a empreses industrials internacionalitzades i sobre el qual generarem coneixement i debat en el marc del Fòrum amec 2024.

És hora de redefinir el relat al voltant de la indústria, destacant-ne la vital importància per a l’economia global i el paper fonamental en la construcció d’un futur pròsper i sostenible.

Uneix-te a nosaltres per generar coneixement, debatre i trobar solucions que impulsin l’atracció de talent capacitat i compromès, que impulsi el creixement de la indústria durant les properes dècades.

Un programa pensat per a inspirar-te

Jordi Utgés, director of International and National Executive Education IESE Business School – University of Navarra, donarà la benvinguda al Fòrum

Pere Relats, president d’amec, donarà la benvinguda a l’esdeveniment i ens revelarà algunes de les claus de la jornada.

Santiago García, és el fundador de Future for Work Institute, un observatori independent nascut per ajudar les empreses a detectar i explorar les tendències emergents al món del treball i la gestió de persones.

Així mateix, és conferenciant i professor a diferents universitats europees i nord-americanes. A més, és autor de llibres com “La resiliència de les organitzacions” (2022) i “L’art de dirigir persones avui” (2016) i coautor de “L’ocàs de l’ocupació” (2013).

 • Margarida Losada, Chief People Officer de PREMIUM PSU.
 • Ramon Carulla, director de Persones, sostenibilitat i organització de ROS ROCA.
 • Francesc González, assesor, conseller i expert en sistemes de compensació
 • Anna Pérez Bassons, directora general de Mur & Partners

Moderada per Núria Sala, directora de comunicació d’amec

Cafè networking on connectar, compartir i col·laborar amb altres empreses industrials

Juan Carlos Cubeiro és consultor, coach estratègic en lideratge i transformació, escriptor, conferenciant, etc. Juan Carlos Cubeiro és tota una eminència dins l’àmbit del talent i la gestió de persones.

Ha escrit 57 llibres, entre ells varis best-sellers com ‘La sensación de Fluidez’, ‘Liderazgo Guardiola’, ‘Por qué necesitas un coach’, ‘Liderazgo Innovador para Dummies’ o ‘Liderazgo Zidane’, pioner del “Management Novelat” i del “Talentisme”.

Ha publicat centenars d’articles a Expansión, Cinco Días, El Economista, Actualidad Económica, etc.

I des de fa més de 20 anys és professor a escoles de negoci com, Deusto, CEU, UAM i ESIC.

 • Ignacio Elburgo, CEO de MASATS
 • Xavier Pages, director financer de COMEXI GROUP
 • Helena Borbó Porta, directora general de FUNDACIÓ CARES
 • Elisabeth Hernández, directora de desenvolupament de RR HH a DAMM
 • Bernat Farrero, CEO i fundador de FACTORIAL HR

Mitjançant un debat inspirador, directius i directives de les empreses de Amec ens compartiran les seves experiències i perspectives sobre els desafiaments que enfronten a nivell de talent.

Comptarem amb la participació de:

 • Ariadna Marin, CEO de COATRESA
 • Jordi Matías, director de RRHH d’EPI INDUSTRIES family of companies
 • Esther Las, talent Manager a ANTONIO MENGIBAR

Moderada per Diego Guri, subdirector general d’amec

No podem tancar un acte com aquest sense un resum de les idees principals que es llençaran durant tot l’esdeveniment. El director general d’ amec , Joan Tristany, ens explicarà les conclusions més rellevants de la jornada.

Espai reservat perquè els assistents gaudeixin d´un descans en un entorn informal. Durant aquest temps, podreu conèixer, compartir i connectar amb altres assistents comptant amb el suport de l’equip d’ amec .

Ponents experts en talent industrial

Pere Relats

Pere Relats

Membre electe del consell directiu d'amec amelec (fabricants d'equipament elèctric) des de 1993. Triat membre del Comitè Executiu d'amec des de juny de 2000: 5 anys com a tresorer, 5 anys més com a vicepresident i actualment com a president

Jordi Utgés

Jordi Utgés

Director of International and National Executive Education IESE Business School - University of Navarra

Margarida Losada

Margarida Losada

Chief People & Culture Officer de PREMIUM PSU

Francesc González

Francesc González

Assessor, Conseller i expert en Sistemes de Compensació. Doctor PhD. en Administració d'Empreses per la UPC. Director General de la Fundació AQPE: Agents for Qualification of Professional Engineers. Professor de Política Retributiva i Sistemes de Compensació a EAE ia la Facultat de Ciències Socials d'Universitat de Guayaquil. Coordinador de la Comisión de RRHH del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya.

Anna Pérez Bassons

Anna Pérez Bassons

Partner y General Manager de Mur&Partners. Licenciada por el CEU y MBA por IESE, acumula más de 7 años de experiencia en posiciones de dirección dentro de entornos dinámicos y altamente competitivos. Ha liderado proyectos empresariales de crecimiento y consolidación, destacándose en la selección, formación y desarrollo de equipos sólidos para cumplir eficazmente con los objetivos de las compañías para las que ha trabajado. Destaca su experiencia en la gestión de equipos multidisciplinarios.

Joaquim Montsant

Joaquim Montsant

Director Territorial Catalunya i Balears de Cesce

Diego Guri

Diego Guri

Subdirector general d'amec

Joan Tristany

Joan Tristany

Director General d'amec, Economista i Actuari per la Universitat de Barcelona i PDG per l'IESE. Amb una carrera professional lligada a les organitzacions empresarials, hi promou un propòsit com a instrument d'alt impacte transformador en la societat.

Esther Las

Esther Las

HR&Talent Manager a ANTONIO MENGIBAR. Llicenciada en Filosofia i Lletres i Màster en Direcció de RH. Més de 20 anys d'experiència en la selecció i el desenvolupament de talent així com gestió d'equips de treball, dins l'entorn industrial i de maquinària. Membre de la Comissió Tècnica de Talent de Amec.

Juan Carlos Cubeiro

Juan Carlos Cubeiro

Consultor, coach estratègic en lideratge i transformació, escriptor i conferenciant, entre d'altres. Ha escrit 57 llibres, entre ells diversos best-sellers. Ha publicat centenars d'articles a mitjans reconeguts i des de fa més de 20 anys és professor a escoles de negoci com, Deusto, CEU, UAM i ESIC.

Jordi Matías

Jordi Matías

Director de RRHH de Grup EPI INDUSTRIES family of companies i membre de la Comissió Tècnica de Talent de Amec. Es dedica a la gestió de persones i millora organitzativa des de fa 20 anys, ocupant posicions directives des del 2011. Va iniciar la seva trajectòria al sector de la consultoria estratègica i els darrers anys ha estat treballant al sector industrial, tant en entorn multinacional com familiar.

Elisabeth Hernández

Elisabeth Hernández

Directora Desenvolupament de RRHH a Damm. El seu treball consisteix a promoure les accions de RSC, d'acord amb l'estratègia de la companyia, fomentant la gestió del talent, la formació transversal i la col·laboració entre diferents àrees de l'empresa per assolir objectius comuns. Anteriorment va treballar com a Responsable de RRHH de Laboratoris i Diagnostic Grifols

Ramon Carulla

Ramon Carulla

Director de Persones, Sostenibilitat i Organització de ROS ROCA.

Bernat Farrero

Bernat Farrero

Ceo i fundador de FACTORIAL HR

Ariadna Marin

Ariadna Marin

CEO de COATRESA i membre de la Comissió de Talent de Amec. Llicenciada en Dret per la UAB. Màster en Dret Tributari de UPF + UPC. PDG de la Cambra i ESADE. S’incorpora a l’empresa familiar COATRESA (Empresa dedicada a l’aplicació de recobriments tècnics de base Fluoro polímers -Tefló) al departament de RRHH i Administració. Al 2011 comença un procés de formació i assumpció de la Direcció General de l’empresa.

Santiago García

Santiago García

Fundador de Future for Work Institute, un observatori nascut per ajudar les empreses a detectar i explorar les tendències emergents al món del treball i la gestió de persones. És autor de llibres com “La resiliència de les organitzacions” (2022) i “L'art de dirigir persones avui” (2016) i coautor de “L'ocàs de l'ocupació” (2013).

Xavier Pages

Xavier Pages

Director financer de COMEXI GROUP. Responsable dels diferents departaments de Servei Corporatiu, incloent-hi Finances, Informàtica, Manteniment i Legal. Responsabilitat directa de les activitats financeres en filials estrangeres (Brasil, EUA). Secretari del Consell de Comexi Group Industries SAU, Comexi do Brasil Lda, Comexi North America Inc.

Helena Borbón Porta

Helena Borbón Porta

Directora General de FUNDACIÓ CARES. Enginyera industrial de la UPC, diplomada en lideratge i innovació social d'ESADE i PDG d'IESE. La seva carrera professional s'ha desenvolupat al tercer sector a través del desenvolupament de projectes sostenibles en fundacions l'objectiu final de les quals busca generar impacte positiu en la societat mitjançant la realització de serveis de qualitat a les empreses. És patrona en diverses fundacions.

Ignacio Elburgo

Ignacio Elburgo

CEO de MASATS, empresa fabricant de sistemes d'accessibilitat per al transport públic, pertanyent al grup Irizar. Enginyer industrial per la Universitat de Navarra i MBA per la New York University. Va iniciar la seva carrera a Fagor Ederlan, a continuació, va ocupar la Direcció General de Fico ITM del grup Ficosa. Després de passar per diferents llocs de Direcció al Sector de Consum, va ocupar llocs de Direcció Gral. a Fluidra.

Núria Sala

Núria Sala

Directora de Comunicació i Màrqueting d'amec, especialista en comunicació conscient, marca personal i llegat.

Patrocinadors

Col.laboradors

Social Partner i knowledge partner

Apunta't! Que no t'ho expliquin 😉

Inscripció general: 295€ (IVA inclòs)

Les empreses membres d’amec disposen d’entrades gratuïtes i codis de descompte.
Si ets membre d’amec, sol.licita el teu codi a epahissa@amec.es

This site is registered on wpml.org as a development site.