Contracta amec

Assistència tècnica

per multiplicar els teus èxits

A amec, treballem en projectes de cooperació i agermanament enfocats a l’ enfortiment institucional nacional de països tercers amb la pretensió d’un increment de les capacitats comercials, la competitivitat internacional i les relacions comercials bilaterals.

Les entitats de desenvolupament empresarial tenen un paper molt important com a multiplicadors en la millora de la competitivitat i el desenvolupament de l’ecosistema industrial.

La nostra experiència es basa en programes desenvolupats al llarg de la història de la nostra associació en:

  • Millora de l’impacte de les organitzacions empresarials
  • Millora de la capacitat competitiva de les pimes

Les nostres àrees d’experiència destacades per a aquesta tipologia de projectes són:

Fases

Per a la consecució dels objectius fixats, es realitzarà un treball en el qual ambdues parts estaran implicades. El programa d’agermanament consta de tres fases:

Fase I​

Intercanvi entre les parts a les oficines d'amec. Es coneixerà en profunditat la manera de treballar de la nostra associació.

Fase I​I

Diagnòstic. S'elaborarà un informe tècnic sobre les àrees de millora o necessitats de l'entitat interessada. S'establiran fites per complir amb els objectius.

Fase I​II

Implementació de les millores planificades i anàlisi del projecte.
Comencem?

Tenim una àmplia experiència en projectes a mida d’enfortiment institucional i millora de competitivitat d’entitats i empreses. Amb més de 120 programes a mida per entitats de desenvolupament empresarial a tot el món.

This site is registered on wpml.org as a development site.