Guanya competitivitat

Servei – TRAMITACIÓ D’AJUDES

Assegura't
d'accedir a les
ajudes

Possiblement, hi ha diverses ajudes a la teva activitat que desconeixes, o bé a les quals no arribes a accedir per falta de temps per tramitar-les o per no haver-ho fet correctament. amec s’assegura que aprofitis les oportunitats: t’informa del que et pot interessar i realitza les gestions per tu.

Servei Integral d'Ajuts Públics

Descobreix els ajuts públics al teu abast, rep assessorament integral per als tràmits que se’t resisteixin o deixa que tramitem aquelles que no puguis sol·licitar per falta de temps.

Vols conèixer més els fons NEXT Generation? El nostre equip donarà una resposta personalitzada als teus projectes i la seva viabilitat en finançament públic. Ens enfoquem principalment en tres àmbits de projectes: innovació & indústria, internacionalització i formació.

Gràcies a el coneixement del nostre equip de projectes i a la col·laboració amb totes les entitats públiques i expertes no se’t escaparà cap oportunitat.

A més, si ets membre d’amec, rebràs el nostre butlletí d’ajudes públiques.

Observatori i Banc de Projectes

Per poder identificar les ajudes que més s’adeqüen a les necessitats dels nostres membres, treballem creuant la informació del nostre observatori d’ajudes amb les necessitats específiques dels projectes de la nostra comunitat.

Observatori d'Ajuts

Equip destinat a la recerca activa d’informació relativa a ajudes. Mitjançant uns criteris d’adequació classifica i filtra totes les eines de finançament públic que estan a disposició de la nostra comunitat per destacar aquelles que interessaran més a la indústria, i poden compartir la resta d’informació si es sol·licités.

Banc de Projectes

Estem construint el major banc de projectes del nostre ecosistema. Tots els projectes d’inversió, pretensions d’innovació, necessitats específiques dels membres de la nostra comunitat són eines per poder impulsar noves propostes de projecte, iniciatives individuals i col·lectives.

Àmbit dels projectes en què treballem

Innovació & Indústria

Innovació & Indústria

 • Compra de maquinària: Pla Renove, Ministeri d'Indústria, LICA CDTI, FIIAP Ministeri d'Indústria.
 • Projectes de millora tecnològica: CUPONS d'Innovació ACCIÓ, Programes PID i Cervera de CDTI.
 • Projectes estratègics i singulars: Programa de RETO's, Missions i CENT de CDTI. Projectes Europeus Horizon2020. Ajudes a la disrupció d'ACCIÓ.
 • Altres

T'interessa?

Internacionalització

Internacionalització

 • Plans Sectorials Internacionals d'ICEX
 • Promoció Internacional Digital. Diversos programes d'ICEX, ACCIÓ ...
 • Implantació i comercialització a filials: Programa LOCALITZA d'ICEX
 • Garanties internacionals. Ajuts FIEM
 • Altres

T'interessa?

Formació

Formació

 • Gestionem el Programa FUNDAE
 • Programes de Beques de Formació amb altres entitats

T'interessa?

Vols que et donem suport a la sol·licitud d'alguna ajuda?

Aquest lloc està protegit amb reCAPTCHA i s'apliquen les Condiciones y el servicio de privacidad de Google.

* Campos obligatorios

Entitats amb què col·laborem

Encara no ets membre d'amec?

Si ets una empresa industrial disposada a liderar el mercat internacional, t’esperem. amec contribuirà al vostre desenvolupament empresarial, industrial i internacional.

This site is registered on wpml.org as a development site.