Internacionalitza més

Cursos – INTERNACIONALITZACIÓ

Cursos

Els bàsics de l'exportació

Obrir-se al mercat exterior requereix uns coneixements previs necessaris per dur a terme els projectes amb més seguretat. A amec t’oferim una formació sobre els aspectes indispensables de l’exportació adreçada a totes les persones relacionades amb la internacionalització de l’empresa.

Assentar bé les bases

Comptar amb els coneixements necessaris per exportar és un dels primers passos abans d’operar en qualsevol mercat. amec ofereix a les empreses industrials una formació específica sobre els aspectes essencials de l’exportació. Gràcies a aquesta formació, totes aquelles persones que s’iniciïn en la internacionalització de l’empresa podran fer la seva feina amb unes bases ben assentades. La formació permetrà conèixer tot l’indispensable per exportar amb fiabilitat.

Exportar requereix a més una metodologia, que amec posa a disposició dels nostres membres mitjançant aquesta formació. Així mateix, la nostra formació aporta un valor especial, ja que està pensada i dirigida exclusivament a les empreses industrials, amb un contingut basat en tots els aspectes d’interès per a elles. De la mateixa manera, la destinem concretament a les persones que tenen relació amb la internacionalització de l’empresa.

Assistir a la nostra formació, a més, amplia la teva xarxa de contactes.

Som experts i referents en formació, tal com avalen les nostres habituals participacions com a ponents especialistes en nombrosos fòrums tant al nostre país com a l’estranger.

Formació accessible i de qualitat

Ens adaptem al teu temps i disponibilitat

Amb formació presencial, en reproducció en continu, en línia i a la teva empresa. Tu tries quina opció és millor per a tu segons el teu dia a dia i disponibilitat.

Cursos de durades diferents

Depenent de la necessitat i la temàtica a tractar, realitzem formació de curta durada o bé cursos que requereixen diverses jornades.

Amb el millor professorat

Comptem amb especialistes en tots els àmbits de la internacionalització i disposem de tres cursos ideats i realitzats íntegrament per experts d’amec.

Preferencials per als nostres membres

En formacions de curta durada, l’assistència és gratuïta i en les més extenses apliquem un 50 % de descompte. Tramitem sense cost la Bonificació Fundae destinada a la formació de treballadors en actiu.

Qualitat contrastada

Tota la nostra formació està altament valorada pels nostres associats: el 2019 va ser puntuada amb un 4,4 sobre 5.

Formació sobre els temes de més interès

Els Incoterms, l’origen de la mercaderia, el pla de màrqueting internacional, màrqueting industrial, recursos en línia per a intel·ligència de mercats, preparar una fira amb èxit, etc.

amec campus

amec campus és la nostra plataforma en línia de transmissió de coneixement oberta les 24 hores per a tots els nostres membres. Amb la nostra formació integres una metodologia i unes pràctiques correctes per al procés d’exportació.

Consulta tota la formació a la teva disposició. entra al nostre campus com a convidat i sol·licita l’accés a la formació que necessitis enviant un mail a: epahissa@amec.es

Últimas noticias

This site is registered on wpml.org as a development site.