Internacionalitza més

Activitats – MISSIONS INTERNACIONALS

El contacte directe t'obre portes

Si un mercat t’interessa, sens dubte has d’anar a conèixer-lo i contactar amb els seus principals agents. amec t’ho posa fàcil mitjançant l’organització de missions empresarials, en les quals, juntament amb un grup d’empreses, visitaràs un altre país. Durant la visita et facilitarem reunions amb clients potencials, podràs contrastar la teva informació prèvia i obrir noves oportunitats de negoci.

Contacte únic i privilegiat

Les missions empresarials són viatges organitzats a un país d’interès comercial per a les nostres empreses. Preparem l’expedició a destinació i tanquem una valuosa agenda de contactes amb els perfils definits per les nostres empreses, ja siguin compradors, importadors i distribuïdors, prescriptors o contactes institucionals,per a la celebració de reunions B2B en un únic lloc i un espai de temps curt. L’objectiu d’aquestes visites és fer trobades directes amb clients potencials en els mercats clau. amec coordina tot el procés i l’agenda de contactes. A més, en cas que hi hagi alguna ajuda oficial per a aquest tipus d’incursions comercials, amec la comunicarà als seus membres i la tramitarà. La nostra àmplia xarxa de contactes amb les institucions dels països que visitem i les seves organitzacions empresarials ens permet relacionar-nos amb els actors de més interès per als nostres membres i tancar trobades focalitzades en conèixer el mercat i les seves oportunitats, contactar amb nous clients potencials i apropar les nostres empreses a la venda.. La nostra Xarxa internacional és part fonamental en el desenvolupament d’aquesta feina. Amb presència a 38 països, està adequadament relacionada amb tots els agents, disposa dels contactes estratègics i s’encarrega d’obrir les portes a les nostres empreses en el país de destinació. amecpone de esta forma a disposición de sus miembros su amplio ecosistemavaluosa xarxa de relacions que permet a tota la comunitat nodrir-se i créixer junts. D’altra banda, el nostre Observatori s’encarrega de dur a terme una feina profunda de prospectiva de mercats que permet disposar d’informació valuosa de destinacions clau, així com detectar quins països poden ser interessants en un futur pròxim per a un sector en concret . Aquesta informació resulta clau per organitzar les missions i posar el focus en nous països que poden ser una nova destinació d’interès per a les nostres empreses.

Apunta't a les nostres missions

Missió comercial

Integra't en un grup d'empreses del teu sector amb el qual viatjaràs a països clau. Gestionem la teva agenda de reunions amb clients potencials, importadors i distribuïdors en coordinació amb les institucions i experts al país de destinació.

Missió de prospecció

Explora les oportunitats de negoci reals de nous mercats. És la millor manera de conèixer nous mercats i estudiar noves oportunitats. Avança't a l'arribada de la competència amb aquesta eina de prospectiva.

Missió de coneixement

Organitzem visites a fires, esdeveniments o països per conèixer un sector determinat, noves tendències per al canvi d'era i t'ajudem a que puguis incorporar a la teva empresa les últimes innovacions de la indústria.

Missió digital

Gaudeix de tots els avantatges d'una missió comercial sense sortir de la teva oficina. Et posem en contacte amb els agents clau del país de destinació (clients potencials, importadors i distribuïdors) a través de videoconferències.

Visites de compradors

Portem a visitants internacionals, compradors d'alt perfil, a les teves portes perquè puguis exposar els teus productes i solucions tecnològiques. Et posem en contacte amb compradors convidats (programes de HostedBuyers) sense haver de realitzar desplaçaments a l'estranger. Aquestes trobades tenen lloc en el marc d'una fira o congrés nacional, així com d'esdeveniments exclusius per als membres d'amec.

Visita de prescriptors

Captem a prescriptors potencials del teu producte o solució tecnològica perquè puguis presentar els avantatges que ofereix la teva empresa. Enfocat a sectors on el perfil de prescriptor ocupa un paper important.

Casos de éxito

Fira EuroBLECH 2024

OBERT Inscriu-te Del22 d’octubre del 2024al25 d’octubre del 2024 Hannover – Alemanya Prepara’t per a l’esdeveniment més destacat de l’any a la indústria de processament

Leer más »
This site is registered on wpml.org as a development site.