Anticipa't

amec data

La informació
valuosa que
generen les dades

Amb les dades les empreses poden prendre decisions o emfatitzar accions. Tenir informació actualitzada sobre el comportament i l’evolució de les vendes de productes espanyols en els mercats internacionals permet detectar tendències, oportunitats i riscos, si fos possible.

La nostra missió implica detectar quines dades poden ser útils per a la nostra comunitat i trobar la millor manera de compartir-les. Seguint aquesta línia, vam decidir monitorar l’evolució mensual de les exportacions espanyoles (només dels sectors amec) per facilitar la comparació i l’anàlisi per part de la nostra comunitat d’empreses.

Informe interactiu d' exportacions sectorials espanyoles

Amb aquesta eina dinàmica podreu consultar en temps real l’evolució de les exportacions espanyoles del vostre sector. També podeu crear el vostre propi informe seleccionant la partida del vostre interès.

Encara no ets membre d'amec?

Si ets una empresa industrial disposada a liderar el mercat internacional, t’esperem. amec contribuirà al vostre desenvolupament empresarial, industrial i internacional.

Zona CO

Entra i multiplica les teves capacitats.

Els socis d’ amec disposen de la Zona Co, una eina digital que s’adapta a les necessitats i interessos de cadascun d’ells. Descobreix-la.

This site is registered on wpml.org as a development site.