Internacionalitza més

Activitats – FIRES INTERNACIONALS

Les fires, un gran
aparador
al món

Les fires i els congressos són el gran punt de trobada de professionals, proveïdors i clients del teu sector. Pel seu poder de convocatòria és una inversió molt rendible per promocionar-se a escala internacional. El nostre suport a fires i congressos permet als nostres membres reduir riscos, estalviar temps i costos, i aconseguir els millors contactes, assolint així més èxit en la seva estratègia de màrqueting internacional.

Les fires i congressos professionals són el punt de trobada clau dins d’un sector i assistir-hi és indispensable en qualsevol estratègia comercial que dugui a terme una empresa.

En poc temps i en un sol lloc, pots exposar els teus productes a visitants internacionals predisposats a conèixer-los i obrir la porta a nous clients i mercats. A més d’acostar-te a la venda, aquests esdeveniments són perfectes per realitzar treball en xarxa, conèixer les noves tendències de la indústria, consolidar la imatge de la teva empresa a escala internacional i treballar els vincles amb els teus clients.

A amec facilitem la participació en fires i congressos de la nostra comunitat, perquè aprofitar al màxim el seu potencial no és una tasca senzilla. A amec gestionem les inscripcions, la decoració i la logística, i realitzem activitats de promoció tant abans com durant l’esdeveniment, de manera que els nostres socis puguin focalitzar els esforços únicament en les vendes. A més, oferim suport personalitzat en la tramitació d’ajudes per a la participació de les empreses.

amec té més de 50 anys d’experiència en representació de fires i com a coordinador d’activitats. Estem presents en totes les grans cites internacionals i tenim contacte directe amb els organitzadors.

Per què anar acompanyat d'amec a les fires internacionals?

 • Triar aquelles fires més interessants per al teu sector i mercat de destinació gràcies al nostre coneixement i assessorament.
 • Accedir a ajudes oficials en la promoció comercial exterior. Nosaltres les presentem davant l’Administració.
 • Aconseguir major visibilitat i poder de convocatòria amb les nostres participacions agrupades.
 • Estalviar costos amb la contractació compartida de la decoració de l’estand i el transport fins al recinte.
 • T’assessorem i acompanyem en tot el procés: des de buscar la ubicació ideal del teu estand fins a l’acompanyament durant la fira amb personal qualificat d’amec.
 • Assistir als esdeveniments de treball en xarxa que organitzem, trobades B2B amb clients potencials i al servei de generació de contactes de col·laboració entre empreses. Els experts d’amec t’ajudem a trobar socis.
 • Formar part de les nostres campanyes de màrqueting en línia: pàgina d’aterratge, campanya de Google Ads, gestió de contactes comercials, etc.
 • Formar part de les nostres campanyes de comunicació: notes de premsa, entrevistes, reportatges a mitjans i revistes especialitzades, reportatge documental durant l’esdeveniment, etc.
 • Un cop finalitzada la fira t’ajudem donant seguiment als teus contactes. A més, et facilitem contactes recollits pel personal d’amec durant la fira.

T'oferim diferents formats de participació

Gestionem pavellons de país en grans fires i esdeveniments internacionals de màxim interès per a la comunitat d’empreses del sector. Reservem una ubicació preferent en la qual cada membre té el seu espai, la qual cosa els dona una millor visibilitat a la fira i fomenta les sinergies i la col·laboració empresarial. Ens encarreguem dels pavellons sectorials a:

 • Expopack: sector de l’embalatge

 • Middle East Energy: sector del material elèctric

 • Gulfood Manufacturing: sector de la tecnologia alimentària

Donem l’oportunitat a les empreses de descobrir el mercat i la fira minimitzant el risc i la inversió. Pots descobrir noves oportunitats anticipant-te a les tendències, permetent prospectar el mercat potencial.

Impulsem la participació d’empreses a les fires internacionals organitzant grups amb sinergies dins de cadascun dels sectors que conformen la nostra comunitat. Des d’amec gestionem la participació del grup i t’assessorem en les teves decisions i necessitats individuals.

Et donem l’oportunitat de fer promoció de la teva empresa i prospecció del mercat sense que sigui necessària la teva presència a la fira. En aquest format amec és el teu representant. La qual cosa permet a les nostres empreses assegurar la seva presència, gràcies a un estalvi de temps i de recursos.

El temps millor emprat

Aprofita la nostra experiència per escollir les fires més interessants per a la teva empresa al teu sector i mercat de destinació, descobreix noves oportunitats i rep el suport dels nostres contactes en l’organització dels principals esdeveniments mundials.

Últimas noticias

This site is registered on wpml.org as a development site.