Internacionalitza més

Activitats – JORNADES TÈCNIQUES

Presentacions tècniques a països estratègics

Mitjançant jornades tècniques, a amec organitzem viatges amb els nostres socis a mercats que hem detectat com a estratègics per al seu sector amb l’objectiu de presentar la qualitat i competitivitat de la tecnologia espanyola davant les parts interessades. Situar els nostres membres en l’àmbit internacional forma part de la nostra feina.

Donar a conèixer a l’exterior el gran nivell i l’alta qualitat de la tecnologia per a la indústria que es produeix a Espanya és molt important. A amec organitzem jornades tècniques a diferents ciutats, d’un mateix país o regió, per a un sector determinat. En aquestes jornades, els participants d’amec mostren davant de compradors, prescriptors i principals agents del país la innovadora oferta espanyola, intercanviant informació amb els agents del país de destinació.

Per a això, seleccionem els mercats més rellevants segons l’Informe anual de prospectiva, que elaborem a amec i que revela quins mercats presenten més oportunitats per a les empreses associades, determinats per cada un dels sectors i des d’una perspectiva de projecció.

Els contactes d’amec i de la nostra àmplia Xarxa internacional al país de destinació ens permet reunir tots els agents perquè aquestes jornades siguin un èxit no només en convocatòria, sinó sobretot en el nivell i la qualitat dels participants. El format de l’activitat es basa en presentacions per part dels membres d’amec davant les parts interessades de la ciutat o ciutats visitades. Aquestes exposicions les complementem amb trobades B2B tancades prèviament amb els assistents que tenen més interès en l’oferta dels nostres membres. Per extreure el màxim de rendiment a les trobades, amec organitza un innovador sistema de cita ràpida, que permet un ràpid intercanvi per tal de trobar possibilitats de col·laboració.

Què obtens amb aquest format de participació?

  • Contacte directe amb els principals compradors, prescriptors, principals agents del país i parts interessades.
  • Oportunitat de presentar les teves solucions i productes a tot el públic assistent.
  • Donar a conèixer les novetats tecnològiques del sector.
  • Participar en el nostre sistema innovador de «cita ràpida».
  • Enfortir la presència de les teves filials al país.

11

setembre

Participa a PACK EXPO 2023 Las Vegas

2

d'octubre

Anàlisi de riscos - Marcatge CE - NIVELL 1

2

d'octubre

Claus per dominar l'operativa de comerç exterior

2

d'octubre

Soft skills per fer negocis a economies clau en creixement (Turquia, Suècia, Estats Units, Xina i Aràbia Saudita) - Taller Online

This site is registered on wpml.org as a development site.