Contracta amec

Estudis i grups focals

El nostre
coneixement i
la nostra
comunitat

amec forma part de l’ ecosistema empresarial més rellevant d’Espanya i és una de les entitats industrials més influents del país. La nostra comunitat de 350 empreses industrials d’una desena de sectors i la nostra experiència de més de 50 anys desenvolupant projectes internacionals ens converteixen en un centre de coneixemento, experiència i contactes d’alt valor per desenvolupar projectes.

Estudis de l'Observatori amec

L’ Observatori d’ amec està sempre investigant i atent a les informacions més rellevants que poden afectar la comunitat industrial internacionalitzada: la realitat social, la geopolítica, les dades de comerç internacional, les tendències de mercats, alertes en legislacions i oportunitats en projectes públics internacionals, entre d’altres.

Com que gestionem molta informació i acumulem molt coneixement volem posar-nos a disposició de tot el nostre ecosistema per desenvolupar projectes de recerca conjuntament.

Grup focal d'elit

Un grup focal és una tècnica qualitativa per enfocar o explorar un producte, un procés o un repte en particular. A amec organitzem grups focals des de fa molt de temps i per a clients molt diferents. Es tracta de sessions en un ambient relaxat i informal en què els participants exposen les seves experiències, frens i opinions sobre l’objecte de discussió.

Per a aquesta tasca amec constitueix un grup únic molt ben seleccionat (entre 3 i 10 persones), un moderador i un analista, que dinamitzen el grup i guien les converses.

Les temàtiques de discussió més recurrents són:

  • Nou producte
  • Nou servei
  • Nova organització interna
  • Nova acció específica

¿Quieres saber más?

Aquest lloc està protegit amb reCAPTCHA i s'apliquen les Condiciones y el servicio de privacidad de Google.

* Campos obligatorios
This site is registered on wpml.org as a development site.