Guanya competitivitat

Cursos – INNOVACIÓ & ADAPTABILITAT

Cursos

L'únic risc
d'innovar és no
fer-ho

En un món tan competitiu i internacionalitzat, la diferenciació és clau per a la millora de la competitivitat empresarial i, per diferenciar-se, és imprescindible estar atents als canvis de l’entorn. A amec proporcionem una visió estratègica que facilita l’adaptació de les nostres empreses.

a innovació ja no és una opció a l’actual entorn globalitzat. Són molts els reptes que les empreses industrials han d’afrontar:

  • Nous models de negoci a partir de la servitització.

  • Nous llocs de treball gràcies a la digitalització.

  • Noves maneres de produir i consumir derivats de les polítiques de sostenibilitat.

Com t'ajudem des d'amec?

Formació per afrontar els reptes tecnològics

La tecnologia és una eina diferencial, la innovació en processos, materials o serveis és un factor determinant en la competitivitat de les empreses industrials. Per això, a amec disposem d’una oferta d’activitats i serveis planificada per donar resposta als principals reptes tecnològics.

També comptem amb una agenda d’esdeveniments dirigits cap a la innovació i l’adaptabilitat.

No et perdis cap esdeveniment!

Connectant-te amb altres empreses i amb el coneixement

No facis el camí tu sol, deixa’ns acompanyar-te per trobar-te les millors opcions a partir de la col·laboració amb altres empreses associades de la nostra comunitat. Aprofita també el nostre valuós ecosistema, que integra gran coneixement, i que suma centres de recerca, socis amb un alt grau d’experiència i empreses emergents industrials.

Apropant-te les tendències empresarials i socials

Consulta el nostre Observatori per descobrir què està passant al món, què està fent la competència i quines són les principals tendències en els nostres sectors.

Per mitjà d’un procés d’orientació

Avui dia l’empresa industrial se sol trobar sola davant la disjuntiva de prendre decisions amb poques dades en un món hiper-VUCA. amec t’acompanya per fer un índex de referència permanent amb altres empreses industrials, aportant els millors experts per ampliar la visió i amb un procés d’ orientació per poder situar-te en nous paradigmes per a una millor presa de decisions.

Tramitant ajudes

amec treballa estretament amb les administracions nacionals i internacionals per proporcionar als seus socis les millors ajudes que facilitin la consecució dels seus objectius.

Reprodueix vídeo

11

setembre

Participa a PACK EXPO 2023 Las Vegas

2

d'octubre

Anàlisi de riscos - Marcatge CE - NIVELL 1

2

d'octubre

Claus per dominar l'operativa de comerç exterior

2

d'octubre

Soft skills per fer negocis a economies clau en creixement (Turquia, Suècia, Estats Units, Xina i Aràbia Saudita) - Taller Online

Encara no ets membre d'amec?

Si ets una empresa industrial disposada a liderar el mercat internacional, t’esperem. amec contribuirà al vostre desenvolupament empresarial, industrial i internacional.

Últimas noticias

This site is registered on wpml.org as a development site.