Comunitat

Social Day

La trobada d'una
comunitat amb
molt bones
vibracions

El Social Day d’amec és la festa del soci. L’acte lúdic anual per excel·lència de la comunitat d’amec, sense contingut empresarial o acadèmic. Aprofitem aquesta agradable cita per conèixer-nos una mica millor en un ambient distès en el qual convidem amics i familiars dels nostres membres.

Amb el mes de desembre arriba la nostra festa del soci. Celebrem el Social Day d’amec en un marc cultural de referència, habitualment al CaixaForum de Barcelona i Madrid; això ens permet gaudir d’excel·lents exposicions, amb visites guiades per especialistes, i en exclusiva per a la nostra comunitat.

Posteriorment compartim un moment relaxat durant un còctel i brindem tots junts, en agraïment a l’any que acaba i per desitjar el millor a aquell que està per començar.

El Social Day és una ocasió única per enfortir els vincles entre les persones que formem part de la gran família d’amec.

Una cita a la qual cada dia som més, perquè aquell qui ve repeteix.

No te’l perdis!

Reprodueix vídeo

Testimonials

Us felicitem pel Social Day d’aquest any. El nivell de l’exposició d’OPERA, la sorpresa de la Nina com a presentadora de l’esdeveniment, la impecable presentació de la nova missió d’amec, el sopar al hall… Una experiència meravellosa!

Testimoni d'un soci d'amec envasgraf

Va ser una celebració genial, divertida, i una ocasió esplèndida per recordar els 50 anys de trajectòria de l’entitat i també per compartir els reptes actuals amb empreses com la nostra. Un plaer retrobar amics i compartir tantes emocions

Un soci d'amec amelec

Imatges del darrer Social Day

This site is registered on wpml.org as a development site.