Internacionalitza més

Serveis – XARXA INTERNACIONAL

Som l'extensió de la teva empresa al
país de destinació

La Xarxa internacional d’amec és una potent eina de contactes estratègics en els 38 països de destinació en els quals té representants i delegats, i actua com una extensió de la comunitat amec posant a la vostra disposició la seva experiència i el seu coneixement de cada mercat.

Països :

Alemanya, Algèria, Austràlia, Bahrain, Bielorússia, el Brasil, el Camerun, la Xina, Colòmbia, la Costa d’Ivori, Dinamarca, els Emirats Àrabs Units, Eslovàquia, els Estats Units, Finlàndia, Ghana, Hong Kong, l’Índia, Indonèsia, l’Iran, Japó, Jordània, el Kazakhstan, Kuwait, el Marroc, Mèxic, Noruega, Nova Zelanda, Oman, Polònia, Qatar, la República Txeca, Rússia, el Senegal, Singapur, Suècia, Tunísia i Ucraïna.

Los representantes son los ojos y las orejas de amec en aquellos mercados estratégicos dónde la mayoría de los miembros de amec tiene una presencia establecida. Estan a disposició d’amec la seva comunitat per a qualsevol projecte o consulta, ja sigui individual o col·lectiva.

Sol·licita un servei a la teva mida. T’oferim assessorament individualitzat per a realitzar el teu projecte.

Què t'ofereix la Xarxa internacional d'amec?

Realitzem informes de qualitat ad hoc: tendències, notícies sectorials, oportunitats de negoci, etc.

Gràcies a la nostra xarxa de representants i delegats, t’oferim un servei d’elaboració d’agendes de contactes que necessites per ampliar la teva activitat i assolir els teus objectius en els mercats contemplats: socis, clients potencials, distribuïdors, institucions locals, etc.

Has intentat entrar a un país i els teus canals d’entrada no han donat els resultats esperats? Beneficia’t del coneixement que la nostra xarxa de delegats té de cadascun dels mercats. Podem trobar-te agents i distribuïdors de qualitat.

T’acompanyem i resolem qualsevol aspecte en el repte d’instal·lar-te en un nou mercat. Podem incorporar-nos en qualsevol fase del projecte.

Adaptats a les necessitats de la teva empresa. Si més enllà d’un informe o d’una agenda, necessites una extensió de la teva empresa en el mercat de destinació, t’acompanyem en tot allò que desitgis desenvolupar. Consolidació de la presència a mercats específics: si ja has començat a obrir-te pas en un mercat, t’ajudem a contactar amb les principals parts interessades que podran augmentar la teva presència o la del teu producte al país de destinació.

Solicita una primera reunión sin compromiso

Aquest lloc està protegit amb reCAPTCHA i s'apliquen les Condiciones y el servicio de privacidad de Google.

* Campos obligatorios

Últimas noticias

This site is registered on wpml.org as a development site.