Guanya competitivitat

Cursos – NORMATIVA TÈCNICA

Cursos

Les regles canvien
en funció dels
mercats

Conèixer i saber aplicar la normativa tècnica de cadascun dels països als quals ens dirigim és bàsic per arribar als diferents mercats. A amec t’ajudem en certificació i normativa, i realitzem una prospectiva en els països de destinació, per tal d’evitar sorpreses.

La importància de conèixer la normativa allà on anem

Abans d’exportar la nostra maquinària i tecnologia hem de conèixer la normativa tècnica que han de complir en els països de destinació. Disposar de l’expedient tècnic i del marcatge CE en els nostres equips és imprescindible per vendre’ls a la UE. Però fora del mercat únic, els països compten amb la seva pròpia normativa, que hem de conèixer i aplicar.

A amec participem i coneixem a la perfecció el desenvolupament de la normalització. Som membres de la junta directiva d’UNE i de més de deu Comitès Tècnics de Normalització. Com a experts, portem a terme una tasca de formació i divulgació entre els nostres membres perquè es dirigeixin als seus països de destinació amb totes les garanties i seguretat.

  • Realitzem formació en certificació i normativa tècnica: cursos sobre marcatge CE, com elaborar l’expedient tècnic de la teva màquina, normativa UL aplicable als EUA, etc.

  • Resolem els teus dubtes sobre quina normativa han de complir els teus equips a través dels nostres experts a AENOR, entitats certificadores internacionals, SAFEWORK, etc.

  • Realitzem una prospectiva sobre la nova normativa tècnica que s’implanta en altres països i mantenim informats els nostres associats.

  • Col·laborem amb UNE i AENOR. Les empreses associades a amec disposen d’un descompte del 20 % en l’adquisició de normes UNE i en l’assistència als cursos organitzats per AENOR.

Últimas noticias

Encara no ets membre d'amec?

Si ets una empresa industrial disposada a liderar el mercat internacional, t’esperem. amec contribuirà al vostre desenvolupament empresarial, industrial i internacional.

This site is registered on wpml.org as a development site.