Internacionalitza més

Cursos – MARKETING INTERNACIONAL

Cursos

Digues-nos què et
preocupa

Hi ha algun tema que et preocupa? Fes-nos-ho saber i mirarem de solucionar-ho en col·laboració amb altres empreses associades i amb els nostres experts.

Per què formar-te a amec?

A amec recollim les inquietuds de les nostres empreses, busquem el millor expert, ideem la formació necessària i convoquem a les persones interessades. També realitzem prospectiva per identificar aquelles temàtiques que poden ser de més interès per als nostres associats.

  • Ens adaptem al teu temps, amb formació presencial, en reproducció en continu, en línia i a la teva empresa.

  • Formació de curta durada i cursos de diverses jornades.

  • Comptem amb els millors experts: CESCE, CIDOB, EADA, ESADE, etc.

  • Tota la nostra formació està altament valorada pels nostres associats: el 2019 va ser puntuada amb un 4,4 sobre 5.

  • Som formadors amb un ampli reconeixement internacional. Participem habitualment com a formadors i ponents a diversos actes tant al nostre país com a l’estranger.

Preus preferencials en formació per a la nostran comunitat

Les empreses associades a amec accedeixen a un 40 % de descompte en les formacions

Realitzem la tramitació de la Bonificació fundae destinada a la formació de treballadors en actiu. Aquesta gestió la realitzem sense cap cost per a l’empresa associada.

amec campus

amec campus és la nostra plataforma en línia de transmissió de coneixement oberta les 24 hores per a tots els nostres membres. Amb la nostra formació integres una metodologia i unes pràctiques correctes per al procés d’exportació.

Consulta tota la formació a la teva disposició. entrant com a convidat al nostre campus, Un cop seleccions quina formació desitges visualitzar envia’ns un mail a: epahissa@amec.es

Últimas noticias

This site is registered on wpml.org as a development site.