Anticipa't

amec campus

Una eina
imprescindible

Des d’amec formem constantment els nostres membres perquè sabem que, en l’entorn VUCA en què estem sotmesos, el coneixement és una de les millors eines amb les quals podem enfortir les nostres empreses.

La major part de les formacions les fem presencials, però també disposem d’un campus on hi ha continguts en línia: escrits, en vídeo i en podcast.

Per als nostres membres l’accés sempre està obert a l’àrea privada, per accedir al contingut en qualsevol moment i en qualsevol lloc. Només necessites una ment oberta i un dispositiu.

El futur de la indústria

Sabin Azua, expert en innovació i competitivitat, i fundador de B+i Strategy, explica l’impacte de la pandèmia en la internacionalització i el paper clau que ha de jugar la indústria en la nova era. També fa apunts sobre l’estratègia que ha d’acollir a curt i llarg termini.

Índex de continguts:

-Ponència completa (durada: 33 min)
-Visual Thinking de la il·lustradora Maria Calvet

Dades massives - Connectant les dades amb el negoci

Carmen Artigas. Cofundadora y CEO de Synergic Partners
Durada: 11 minuts

Un tema molt actual, que centra el debat sobre la digitalització de la indústria i la generació de nous models de presència global de l’empresa internacionalitzada.

Interessant, oi?

Ecosistemes d'internacionalització. Un nou paradigma col·laboratiu

Emma Fernández – Ex Directora General de Indra
Durada: FALTA

Els ecosistemes de col·laboració constitueixen la base d’un nou model empresarial per competir globalment.
Aquests ecosistemes de negocis ofereixen una resposta flexible a reptes com l’aparició de nous negocis a la cruïlla intersectorial, la irrupció de nous actors a la indústria, clients codissenyadors, hiperconnectivitat i hiperinformació, o la dimensió òptima variable en un entorn VUCA.

L'era dels plàstics i la sostenibilitat

Carlos Lizandara, CEP Centro Español de Plásticos
Durada: 20 minuts

Carlos Lizandara, president del Centre Espanyol de Plàstics ens donarà a conèixer com el plàstic contribueix a la sostenibilitat.
. Índex de continguts:

– Vídeo complet de la ponència de Carlos Lizandara (durada: 19 min)
– Document utilitzat pel ponent

Reptes de la internacionalització, escenaris de futur

Dr. Juan Tugores
Durada: 40 min

Les transicions amb incertesa han estat una constant en la història, tot i que l’actual, amb la 4a Revolució Industrial, es produeix amb més magnitud, velocitat i abast.
Per a Tugores, el repte rau en preservar la globalització, però corregint els efectes col·laterals de la hiperglobalització mitjançant compromisos efectius en inclusivitat i medi ambient.

Accés amec campus

Això que et mostrem és només la punta de l’iceberg.

Els continguts d’amec campus estan en constant actualització.

Accedeix-hi per visualitzar-lo.

Encara no ets membre d'amec?

Si ets una empresa industrial disposada a liderar el mercat internacional, t’esperem. amec contribuirà al vostre desenvolupament empresarial, industrial i internacional.

Zona CO

La potent plataforma en línia per a la col·laboració real entre empreses.

Els socis d’ amec disposen de la Zona Co, una eina digital que s’adapta a les necessitats i interessos de cadascun d’ells.

This site is registered on wpml.org as a development site.