Nota de premsa

amec llança una plataforma digital que permet el contacte directe i la col·laboració entre les empreses industrials

  • L’app de CoLAB aplega una comunitat que suma més de 3.000 professionals d’empreses industrials.
  • “L’accés a la informació, la suma de coneixement i la col·laboració tenen un paper crucial en la presa de decisions, permetent l’execució de projectes amb menys risc i feina de temps”, assenyala Joan Tristany, director general d’amec.
24 de setembre de 2023

amec , la comunitat de les empreses industrials internacionalitzades, llança CoLAB, una plataforma digital que permet el contacte directe i promou la col·laboració entre les empreses industrials i les persones que les integren.

L’app de CoLAB aplega una comunitat que suma més de 3.000 professionals d’empreses industrials. Les persones que s’incorporen a l’aplicació poden connectar-se entre si, compartir coneixement i col·laborar amb els membres de tota la comunitat. La plataforma, que permet als seus integrants definir el seu perfil segons els rols professionals, sectors o àrees d’interès, ofereix un espai basat en la confiança que permet interaccions il·limitades, amb focus a la promoció de la col·laboració empresarial. També inclou fòrums professionals distribuïts per temàtiques.

A CoLAB , les empreses indiquen alhora quines són les seves capacitats i els mercats internacionals on són presents. En aquest sentit, és de gran rellevància lespai habilitat perquè les persones directives posin a disposició daltres empreses actius nacionals i internacionals; o puguin expressar qualsevol necessitat o sol·licitud de suport sobre qualsevol aspecte. “És més fàcil créixer internacionalment col·laborant. L’accés a la informació, la suma de coneixement i la col·laboració tenen un paper crucial en la presa de decisions, permetent l’execució de projectes amb menys risc i feina de temps” , explica el director general d’ amec , Joan Tristany.

A més de compartir coneixements i capacitats, la plataforma dóna ple accés a tots els informes de l’Observatori Amec. Amb això és possible estar al dia de tendències, dades clau i oportunitats als diferents mercats. CoLAB també s’ha dissenyat com l’espai de treball i la suma de coneixement dels membres de les agrupacions sectorials d’amec i també de les comissions Tècniques d’Internacionalització, Talent, Innovació i Finançament d’amec. Totes es troben a CoLAB compartint informació d’alt valor.

“Gràcies a aquesta nova eina, les relacions entre les persones que integren la comunitat industrial experimenten un gran canvi cultural, d’acord amb el procés de digitalització en què estem immersos, obrint-se encara més a la col·laboració” , afegeix Tristany.

amec impulsa els nous factors clau de competitivitat a les empreses

La comunitat de les empreses industrials internacionalitzades d’amec impulsa els nous factors clau de competitivitat a les empreses espanyoles: anticipació, adaptabilitat, col·laboració, globalització i sostenibilitat. Les empreses que formen part d’amec generen un volum d’exportació superior als 6.200 milions d’euros, exporten de mitjana el 57,7% de la facturació i inverteixen el 5,1% en innovació.

This site is registered on wpml.org as a development site.