• video_ok

_______________________________________

 

DECLARACIÓ

 

_______________________________________

 

 

Defensem una economia sòlida i diversificada, on tots els sectors es mantinguin en un equilibri fort i sostenible: paisatges de producció ecològica, aliments de gran qualitat, serveis focalitzats a grans objectius i marques industrials i de coneixement que són una referència mundial.

 

Volem formar part d'un sistema que potenciï els sectors que li generen més progrés i que reconegui la indústria com un dels agents amb més poder de transformació social i econòmica.

 

Som la “indústria positiva”

 

Som “indústria positiva” perquè estimem el que fem, tenim cura de l'equip que ens ajuda a fer-ho i, més enllà de ser empreses globals, actuem localment amb els territoris i societats amb els quals compartim prosperitat. 

 

Com a empreses, ens mesurem per la qualitat del que fabriquem, però també pel valor social que aportem. 

 

Treballem per aconseguir que el món que tenim avui s'assembli cada vegada més al lloc on volem viure.

 

Els 5 principis de Positive Industry són:

 

ANTICIPAR-NOS

Actuar estratègicament i amb anticipació pel bé de l'ecosistema del qual formem part.

 

ADAPTAR-NOS

Adaptar-nos ràpid i de la forma més amable a un entorn canviant.

 

COL·LABORAR

Col·laborar amb empreses, entitats i societat quan puguem contribuir al bé col·lectiu.

 

GLOCALITZAR

Entendre que la nostra actuació transcendeix al món: pensar globalment, però també actuar localment.

 

FOCUS A LA SOSTENIBILITAT

Garantir la sostenibilitat com l'únic camí per al progrés de l'empresa, la societat i el planeta. 

 

En aquest entorn canviant i complex és imprescindible una actitud positiva per saber detectar i aprofitar les noves oportunitats. Us felicitem per aquesta declaració.

Jaume Guardia, CONCENTROL

Ens sumem al moviment Positive Industry perquè a HISPABAÑO creiem fermament en el creixement sostenible de la indústria i l'economia, i treballem per fer una empresa més global i alhora més humana.

Vanessa Muñoz, HISPABAÑO

Des de Compas Professional Expertise, treballem dia a dia sent agents actius per al canvi i creant un impacte positiu en els nostres socis, clients i societat en general on vivim i actuem. Estem orgullosos de sumar-nos a aquesta declaració PositiveIndustry i participar en l'important paper transformador de la indústria al món.

Rafa Matas, COMPAS PROFESSIONAL EXPERTISE

Un orgull (i una responsabilitat) ser des d'ara mateix part de la comunitat «POSITIVE INDUSTRY» d'AMEC; enhorabona per aquesta (una més de tantes) encomiable iniciativa, que permet, que ens permet, aflorar el millor de tots nosaltres sense deixar de dur a terme els nostres PROPÒSITS, a l'empresa i a la vida.

Martí Lloveras, ARGOS TRADING

Positivisme en tots els aspectes de la vida

Alexandre Revoltós, ALIMATIC

Les indústries hem d'entendre que som agents del canvi, no només perquè les nostres decisions empresarials poden ser motors potentíssims en aquest canvi de rumb tan necessari, sinó perquè també som comunitats de persones que individualment podem accelerar aquest procés amb les nostres petites decisions diàries. Hem vingut a sumar!

Albert Puxan, MIMASA

A Traktech estem orgullosos de participar en el moviment “POSITIVE INDUSTRY” i promocionar-lo, perquè compartim els valors i la filosofia d'AMEC amb aquesta iniciativa. Parafrasejant a Gandhi, que la comunitat “POSITIVE INDUSTRY” siguem el canvi que volem veure al món.

Jordi Torres, TRAKTECH

Ens regales un testimonial de suport? 

  • Aquest lloc està protegit amb reCAPTCHA i s'apliquen les Condicions i el servei de privacitat de Google.

  • * Camps obligatoris

NOTA LEGAL

 

Les dades recollides en aquest document s'utilitzaran en la forma i amb les limitacions que recull la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD). Les dades facilitades pels usuaris s'incorporaran a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable amec.

 


 

 

Una idea d'amec que està rebent el suport d'institucions i marques que sempre han apostat, i continuen fent-ho, per un sector industrial fort, innovador i amb projecció internacional. 

 

amec és l'entitat que agrupa les principals indústries internacionals d'Espanya: una comunitat visionària, col·laborativa, autogovernada i amb una potent activitat de lobby.
 Al centre de la nostra activitat estan les nostres indústries, les que governen amec, les que comparteixen experiències i les que es beneficien del nostre coneixement, contactes i actuació.