Logo AMEC
Benvinguts i benvingudes al Fòrum amec 2021
6 de juliol de 2021.
Esdeveniment híbrid des del Paranimf de la Universitat de Barcelona.

Prospectiva industrial

Què és el que ve?

70 % indústria

Assistents representants d'empreses industrials

Punt de trobada

Preveiem més de 5.000 interaccions digitals

Programa

Programa

10.00 | Vídeo de presentació del Fòrum amec

10:02 | La nova competitivitat ¿Qüestió de dimensió? Presentació del Fòrum amec 2021 a carrec de Pere Relats, president d' amec

10:12 | Missatge dels nostres patrocinadors

10:17 | Tendències internacionals

10:51 | Repensar la dimensió empresarial

13:04 | Conclusions i clausura a càrrec de Joan Tristany - director general d' amec

Ponents

Jéssica del Moral

auto_awesome
Traducir del: español
622 / 5000
Resultados de traducción
Llicenciat en Periodisme (UAB), Postgrau en Tècniques de Comunicació Empresarial i Institucional (UPF) i Màster en Direcció de Comunicació Empresarial i Institucional (UAB), actualment presenta el magací 'En Línia', de La 2 (RTVE Catalunya). Ha estat redactora i editora d’informatius a Cadena SER Baleares i, posteriorment, a COM Ràdio. En televisió, s’ha format com a guionista (Gestmusic) i ha treballat com a redactora i presentadora de programes d’actualitat i especials a La Xarxa. També ha col·laborat al diari El Mundo - El Día de Baleares i ha estat delegada de l’agència Europa Press a Menorca.

Pere Relats

Membre electe del consell directiu d'amec amelec (fabricants d'equipament elèctric) des de 1993. Membre d'EEIM Fabricant europeu d'aïllament elèctric des de 1990, membre del Grupo Sleeving des de 1995 fins el 1998. Elegit membre del comitè executiu d'amec (comunitat de les empreses industrials internacionalitzades) des de juny del 2000: 5 anys com a tresorer, 5 anys més com a vicepresident i actualment com a president

José Luis Ferré

José Luis Ferré Arlández (Sant Carles de la Ràpita, Tarragona, 1968) és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona i Actuari de segurs. Des de 1994 ha exercit diferents funcions en Allianz, tant tècniques, de desenvolupament de negoci i executius, especialment en el negoci de Vida, àrea comercial, clients i màrqueting. Des del 2009 fins al 2015 va ser director general i responsable de l’àrea comercial i de gestió de mercats d’Allianz Seguros. Des de 2015 és Conseller Delegat de l'empresa. També és membre del Consell Executiu d'IberoLatam d'Allianz SE, president d'Allianz Solucions d'Inversió, vicepresident de BBVA Allianz Seguros i d'Allianz Technology SL.

Carlos Ventura

Director general de Banc Sabadell. Es va incorporar a Banc Sabadell el 1993 com a analista de riscos, des de llavors ha ocupat diverses posicions. Banc Sabadell va néixer com un banc d'empreses, d'aquí la seva especialització i lideratge històric. En l'actualitat seguim acompanyant als nostres clients perquè puguin fer front a la situació provocada pel COVID-19. Les circumstàncies derivades d'aquesta crisi sanitària han afectat l'activitat de moltes empreses i ara més que mai volem estar al seu costat per seguir oferint les solucions més adequades a les seves necessitats.

Fernando Salazar

Fernando Salazar és Tècnic Comercial i Economista de l’Estat, llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials i Màster en Administració Pública (beca Fulbright a la Maxwell School of Public Affairs, Syracuse University. Nueva York). Amb una amplia carrera professional ha estat, des de l'any 2016, Subdirector General de Foment Financer de la Internacionalització.

El juny de 2018 s’incorpora com a president de CESCE

Jorge Izquierdo

Vicepresident de desenvolupament de mercats de PMMI, l'Associació per a les Tecnologies d'Envasat i Procés. Cargo en el qual supervisa els avions de desenvolupament de mercat de PMMI, la investigació de mercats i els programes per a fortalecer la competitivitat dels proveïdors nord-americans d’equips d’envasat i processament.

Martín Gustavo Ibarra

President de la firma de consultoria internacional Araujo Ibarra Consultores Internacionales. Va fer part de la missió del Banc Mundial que asesora al Govern Xinés en la creació de la primera Zona Econòmica Especial a Shenzhen al 1983. Assesor del Banco Mundial en la reestructuració de les estratègies d'internacionalizació de diversos països d'Asia, Amèrica Llatina i Àfrica. Co-promotor de diverses zones franques a Colòmbia, És especialista en processos d’internacionalització de països i regions.

K C Mani

Després de graduar-se en Matemàtiques i postgrau en administració, KC Mani va començar a treballar en el camp de la investigació i consultoria empresarial des de 1992. Durant els darrers 25 anys, ha estat fonamental per al creixement constant de BDB India Private Limited, una organització de consultoria e investigación empresarial de 3 décadas con sede en Pune, India. BDB India, ajuda a les corporacions en la seva estratègia d’entrada al sud d’Àsia, el sud-est d’Àsia, Orient Mitjà i Àfrica.

Thomas Waldmann

Thomas Waldmann és el director de la VDMA (Verband Deutscher Maschinen- und Anlagenbau), Associació de la indústria d'enginyeria mecànica, representa més de 3.200 empreses, majoritàriament mitjanes, de la indústria de béns d'equip, el que la converteix en l'associació industrial més gran d'Europa. L'associació representa els interessos financers, tècnics i científics compartits de la indústria de l'enginyeria mecànica, especialment amb referència a les autoritats i grups empresarials nacionals i internacionals.

Amadeo Jensana

Director de departament d'economia i empresa de Casa Àsia. Àrees d'especialització: Economia asiàtica (nivell macro-micro), Desenvolupament urbà sostenible, Diplomàcia comercial i política en les relacions UE-Àsia, Negocis amb països asiàtics: Comerç, inversions, marc jurídic, finances, associació públic-privada, qüestions interculturals i innovació a Àsia. Ha treballat per a l'en el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial com a subdirector durant 8 anys, a l'empresa KAO Corporation com a assessor de l'departament legal i al despatx d'advocats EBAME com a responsable d'Inversions asiàtiques. És llicenciat en dret i MBA.

Xavier Marcet

Consultor en estratègia, innovació i emprendiment corporatiu, amb un acent radical en ajudar a les persones i les organitzacions a adaptar-se als nous reptes. Format en postgrau i educació continua en les escoles de negocis UC Berkeley, IESE i ESADE i una llicenciatura en Història. President de LeadToChange.

José Vicente Tomás

Enginyer Tècnic Industrial. L’any 1996 es dissenya i fabrica la seva primera màquina eina per al sector ceràmic. El 1999 va constituir l'empresa “KERAjet S.A.” per al desenvolupament de la primera màquina industrial d’impressió digital aplicada a la producció ceràmica. En l'actualitat l'empresa Kerajet té més de 3.900 màquines en funcionament en més de 44 països del món i en diferents sectors productius.

Neus Mas

Economista de professió, formada entre Espanya i Suïssa, PDD de l'IESE i certificada per l'ICA. Actualment, CEO de el grup familiar industrial Unex, sent part de la segona generació a nivell de propietat. Unex neix com un clar propòsit basat en tres eixos: 1.- fer el món de la instal·lació elèctrica i de les telecomunicacions més segur. 2.- Ser el referent mundial i 3.- sense perdre la nostra dimensió humana

Armando Ares

Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la UAM, Llicenciat en Investigació i Tècniques de Mercat per la UAM, PADE 2015 IESE. Membre del Comitè de Direcció de Grup Viscofan des de fa 15 anys, pertany també a la Comissió Global de Riscos, al Comitè d'Ètica i Compliment i és el coordinador del Comitè de Sostenibilitat executiu. Anteriorment va exercir la seva tasca professional en els departaments de Relació amb inversors i Control de gestió de Telefónica Móviles, i en els departaments de Màrqueting i Accounting en Lever Faberge (Grup Unilever) a Espanya.

Fidel Mengibar

Director General de Antonio Mengibar S.A., Segona generació d’una empresa familiar de prestigi internacional dedicada a la fabricació de maquinària d’envasat. En els últims anys la companyia ha dut a terme una estratègia de creixement sostenible i professionalització de gairebé tots els poders directius i comandaments intermitjos. Una estratègia que en un mercat tan volàtil com de l’última dècada planteja alguns avantatges i moltes complicacions.

Andrea Carandell

Fundadora de NOVATILU, l’any 2014. CEO de NOVATILU des de l’any 2014 fins al 2018, període durant el qual situem l’empresa en un volum de facturació de 20M €. CEO del grup BENITO NOVATILU des de l'any 2018 fins a l'actualitat. El grup BENITO NOVATILU és un dels grups industrials més grans del sector, dedicats al disseny i fabricació d’Il·luminació i Mobiliari Urbà. Membre fundador de la Fundació Impulsa, dedicada a promoure la igualtat d’oportunitats dels joves a nivell formatiu.

Álvaro Soler

Álvaro Soler és CEO en Multiscan Technologies que desenvolupa i fabrica equips de visió artificial per a la selecció i inspecció de fruites i hortalisses. Enginyer Tècnic Industrial electrònic, va iniciar la seva carrera profesional a Indra al 1.987, des d'on va desenvolupar un sistema de visió artificial per a Ford Espanya. És inversor en 11 startups.

Concha Fuentes

Llicenciada en Dret a l'Abat Oliba CEU, participant en el Progama Jo Directiva i Direcció Financera d'Esade Business and Law School. Des del 2011, CEO d'AlfaTorres, sent part de la segona generació de la propietat. El Grup AlfaTorres compta amb una trajectòria de més de 40 anys enfocat en el disseny, fabricació, instal·lació, manteniment i reparació de tancaments i solucions industrials i tallafoc.

Joan Tristany

Director general d'amec, comunitat de les empreses industrials internacionalitzades. Economista i actuari per la Universitat de Barcelona, ​​i PDG per l'IESE. Carrera professional lligada a les organitzacions empresarials promovent-hi un propòsit com un instrument d'alt impacte transformador a la societat.

Patrocinadores

Allianz Seguros és la principal filial del Grupo Allianz a Espanya i una de les companyies líders del sector assegurador espanyol.

Accedeix al web

Banc Sabadell és un dels principals grups bancaris del sistema financer espanyol.

Accedeix al web

CESCE és una de les principals companyies espanyoles d'assegurances de crèdit a l'exportació.

Accedeix al web

Colaboradores

© 2020 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
  • BforPlanet.jpg
  • TheGlobalCompact.jpg
  • ITMA.jpg
  • Exportarparacrecer.jpg
  • icca.jpg
  • UNE.jpg
  • SEGELL-AGENTS-VERTICAL-SENSE-DATA.png