Logo AMEC
Activitats
Del 7 de juny de 2021 al 10 de juny de 2021
Obert

De 10:00 a 12:00

28 de maig de 2021

414

290
online
Els contractes de compravenda i els contractes d'intermediació internacional - Què he de tenir en compte?

imagen compraventa.jpgEl complex camp de les operacions de comerç internacional és una font inesgotable de negocis jurídics a la què no es presta tota l'atenció que la seva importància requereix. El contracte de compravenda és el fonament bàsic de tot aquest entramat de negocis jurídics, sota les normes de la es desenvolupa la importació i l'exportació, sent determinant per al bon desenvolupament del Comerç internacional disposar d'un bon contracte en on es regulin de forma concreta i precisa tots aquells aspectes que han de regir la relació entre les parts.

 

Els contractes de compravenda i els contractes d'intermediació internacional (agència i distribució) són claus per al bon fi d'una operació podent minimitzar riscos, costos i resoldre els possibles conflictes entre les parts, si es disposa de contractes escrits, si aquests es fan de manera correcta i es regulen tots aquells aspectes que puguin resultar necessaris en cada operació. En moments tan incerts com el que estem vivint, disposar d'un bon contracte ens pot ajudar sense dubtes a resoldre i / o evitar incomplir un contracte, així com a aconseguir solucions més beneficioses i avantatjoses, que d'altra manera podrien arribar a ser de difícil solució en cas de conflicte. Per això és necessari fer-se les següents preguntes:

 

 • Quin contracte és el més adequat en cada operació?
 • Disposo d'un contracte ad hoc que reguli les relacions contractuals entre les parts i que s'ajusti a les exigències i necessitats dels mercats als quals vaig a exportar i vendre els meus productes?
 • Quina informació no pot faltar en aquests contractes?
 • Com podem minimitzar els riscos a través d'aquests contractes?
 • Quins aspectes s'han de tenir en compte en un contracte d'Agència i de Distribució?
 • Quines serien les conseqüències en cas de resolució d'aquests contractes? Hauré d'indemnitzar el Distribuïdor per clientela? Pagar danys i perjudicis?

amec, en col·laboració amb la nostra experta en contractació internacional Irene Guardiola de Guardiola Lawyers, organitza aquesta sessió en la qual tractarem els aspectes més importants dels contractes de compravenda, agència i distribució internacional, oferint recomanacions i orientant a les empreses per determinar de forma correcta les seves relacions contractuals en matèria de Comerç Exterior.

 

Lloc, data i horari

online

Del 7 a el 10 de juny de 2021

De 10:00 a 12:00

 

Import del taller

Les empreses associades tenen un 30% de descompte en el preu

290 € + 21% IVA = 350,90 € empreses associades a amec

414 € + 21% IVA = 500,94 € empreses no associades.

Nombre mínim d'assistents: 9

 

Política de cancel·lació

Per a cancel·lacions realitzades durant els 30 dies abans de l'inici del taller, es retornarà el 75% de l'import.

Per a cancel·lacions realitzades durant els 15 dies abans de l'inici del taller, no es retornarà l'import.


Gestió de la bonificació Fundae

amec pot gestionar la bonificació Fundae per a empreses associades participants en aquests tallers, per a això hem de disposar de la documentació necessària 10 dies abans de l'inici de curs


Més informació

Eva Pahissa - epahissa@amec.es - Tel .: 938077988

s
' />
 • Som membres d'amec *

 • * Camps obligatoris

NOTA LEGAL

 

Les dades recollides en aquest document s'utilitzaran en la forma i amb les limitacions que recull la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD). Les dades facilitades pels usuaris s'incorporaran a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable amec.

 


Inscripció realitzada correctament

© 2020 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
 • BforPlanet.jpg
 • TheGlobalCompact.jpg
 • ITMA.jpg
 • Exportarparacrecer.jpg
 • icca.jpg
 • UNE.jpg
 • SEGELL-AGENTS-VERTICAL-SENSE-DATA.png