Logo AMEC
Activitats
Del 7 de juny de 2023 al 10 de juny de 2023
Obert
Kitchen & Bath China 2023

Kitchen & Bath China 2023

 

0c9a5a84-86a0-454e-1e95-6ff508cf768e.png

 

Kitchen & Bath la Xina 2023 és la fira comercial líder a Àsia per a la indústria de Kitchen & Bath.

 

El vint-i-quatrè any, KBC 2023 es durà a terme del 7  al 10 de juny de 2023 en  el Nou Centre Internacional d'Exposicions de Xangai (SNIEC), la Xina. KBC ha estat una fira comercial poderosa i més influent d'Àsia que va brindar oportunitats a molts interessats ​​en les últimes tendències en cuines encastades, mobles de cuina, equips sanitaris, vàlvules i accessoris, des de 1994.

 

Més de 5662 expositors, inclosos líders del mercat nacionals i estrangers, llancen els seus últims productes, tecnologies i solucions al mercat mundial en KBC 2023.


Durant quatre dies, visitants professionals internacionals del comerç minorista, usuaris finals, prenedors de decisions, importadors i empreses exportadores, dissenyadors, enginyers, arquitectes es reuneixen en el SNIEC amb totes les seves reserves en el Nou Centre Internacional d'Exposicions de Shanghái. [200.000 m²].

 

El grup més gran de visitants en KBC és el comerç d'instal·lació de cuina, bany, sanejament, calefacció i aire condicionat.

 

Des de amec continuarem treballant mà a mà amb l'organització per a fer costat a les empreses associades en el que afecta l'espai, oferint una vegada més el millor posicionament en la fira i vetllant pels interessos de les nostres empreses.

 

Conscient de la seva rellevància, amec ascon ja ha inclòs el certamen en el seu pla sectorial exclusiu d'esdeveniments internacionals subjectes a finançament. En les pròximes setmanes us anirem detallant els formats de participació, campanyes de promoció, així com altres avantatges i activitats associades.


Per més informació amira@amec.esKitchen and Bath China, Shanghai (kitchenbathchina.co)


Per a inscriure't com a participant o revisar els perfils de visitants i expositors fes clic aquí.

s

Documents per a descarregar

© 2023 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
  • BforPlanet.jpg
  • TheGlobalCompact.jpg
  • ITMA.jpg
  • Exportarparacrecer.jpg
  • icca.jpg
  • UNE.jpg
  • SEGELL-AGENTS-VERTICAL-SENSE-DATA.png
  • Logo ACCIÓ integrat vertical CAT 004.png