Logo AMEC
Activitats
9 de juny de 2022
Obert

De 10:00 a 13:00

7 de juny de 2022

290

175
en línia
La cultura dels negocis a Arabia Saudita i Egipte

Disseny sense títol (4).png

 

La complexitat de la internacionalització de les empreses passa cada cop més pel coneixement dels diferents interlocutors. Proveïdors, clients, inversors, l'accés a la innovació tecnològica i la gestió dels recursos humans propis requereix de forma creixent de més d'aptituds per a la gestió de diferents referents culturals.

La gestió del temps , com preparar un viatge i una reunió , les expectatives mútues de comportament , la jerarquia en la presa de decisions, la gestió de les emocions, el paper de la tradició i el col·lectiu, la influència de l'entorn en el comportament o la tipologia de pautes de consum i clients seran alguns dels punts que es tractaran en aquestes sessions.

Aquesta formació pretén donar les claus i el coneixement necessari per entendre i gestionar algunes de les principals cultures dels negocis actuals.

Així, aquesta formació està adreçada a l'empresa en la seva totalitat, i és d'interès tant per als departaments de recursos humans com per al departament comercial, internacional, proveïdors, direcció o relacions públiques.

 

La cultura dels negocis a Arabia Saudita i Egipte
Experta: Javier Albarracin

Dijous 9 de juny - de 10:00 a 13:00 

 

Llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració per la UAB i Màster en relacions Internacionals de l'Orient Mitjà (UAB). Després de treballar a l'Oficina Comercial de l'Ambaixada d'Espanya a Istanbul (Turquia), és responsable durant més de 9 anys responsable a ACCIÓ dels mercats del Nord d'Àfrica i l'Orient Mitjà. Posteriorment és durant 10 anys director de desenvolupament socioeconòmic del think tank Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed). Des del 2017 és consultor especialitzat en mercats i consumidors musulmans, treballant per a diferents projectes de Fira de Barcelona (Alimentaria), PRODECA i diferents empreses així com professor a CETT-UB, UAB, Universitat Blanquerna i la Barcelona Executive Business School (BEBS). És formador sobre cultura àrab dels negocis per a multinacionals com AENA o Roca així com per a pimes i associacions empresarials i institucions públiques. 

 

 

 

 

Més informació


Curs online

Raquel Pous - rpous@amec.es

 

 

s
© 2023 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
  • BforPlanet.jpg
  • TheGlobalCompact.jpg
  • ITMA.jpg
  • Exportarparacrecer.jpg
  • icca.jpg
  • UNE.jpg
  • SEGELL-AGENTS-VERTICAL-SENSE-DATA.png
  • Logo ACCIÓ integrat vertical CAT 004.png