Logo AMEC
Activitats
23 de febrer de 2022
Obert

De 16:00 a 17:30

22 de febrer de 2022

0
online
El 5G en la industria - Sesión de Networking entre las empresas de amec50

 

139986444.jpg

Sessió en exclusiva per a les empreses d'amec50

 

Estem assistint a l'avenç del desplegament de la tecnologia 5G a escala global a una velocitat mai vista amb altres tecnologies. El 5G ens porta un canvi exponencial per a molts sectors, i en especial per a l'ecosistema industrial, on ja suposa el veritable catalitzador de la transformació digital de les empreses cap a l'anomenada indústria 4.0.

 

El 5G ha estat dissenyat amb el focus en la connectivitat entre les coses i les comunicacions de missió crítica per a la indústria, i no tant als smartphones, com ha passat fins ara. Més enllà d'una plataforma de comunicació molt millorada i avançada, el 5G s'ha dissenyat per ser el “sistema nerviós” de la teva fàbrica o empresa, la plataforma que habilita el desplegament àgil de noves aplicacions que implementin casos d'ús no només per a l'automatització de processos sinó per al desenvolupament de nous models operatius i de negoci, palanquejats en altres tecnologies habilitadores com l'edge computing, IoT o la IA.

 

Vols conèixer com estan implementant altres empreses deamec50aquesta tecnologia? Vols compartir els teus avenços i dubtes en la matèria? Organitzem aquesta sessió de networking en exclusiva per a les empreses d'amec50, on també comptarem amb la col·laboració de 5GVentures, BE-IN-G i de Neutroon.

 

5G Ventures és el primer venture builder especialitzat en crear startups per a l'ecosistema 5G, amb un focus molt significatiu a la Indústria 4.0. Alberto Villalobos, CEO de 5G Ventures ens podrà desenvolupar els motius pels quals el 5G és un “game changer” per als sectors industrials.

 

BE-I-NG és la primera startup proveïdora d'una plataforma 5G nativa anomenada B5GP que té com a propòsit crear i integrar l'ecosistema de col·laboradors necessaris per al disseny, testeig, implementació i posada en marxa de solucions per a la Indústria 4.0 sobre un entorn de xarxa 5G privada o híbrida. El seu CEO, Juan Luis Tolosa, ens podrà resoldre dubtes per aplicar la tecnologia 5G als projectes d'Indústria 4.0 a les vostres empreses.

 

Chris Gehlen, CEO de Neutroon, la primera startup participada per 5G Ventures i sòcia d'amec, ens podrà il·lustrar sobre el món de les xarxes privades 5G amb solucions tan fàcils d'usar com el WiFi, però lliurant tot el potencial que el 5G suposa per a la transformació digital del teu negoci.

 

Programa:

 • Ronda de presentació dels participants i intervenció expressant quina experiència teniu en l'àmbit del 5G i la connectivitat industrial, què us preocupa i quines preguntes us plantegeu
 • Intervencions per part de 5G Ventures, BE-IN-G i Neutroon sobre la base de les qüestions plantejades pels participants
 • Debat

Més informació: 

Sessió online 

En exclusiva per a les empreses d'amec 50 

Día: 23 de febrer

Horari: de 16:00 a 17:30 

Contacte: Eva Pahissa / Diego Guri - epahissa@amec.es / dguri@amec.es

 

 

s
© 2023 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
 • BforPlanet.jpg
 • TheGlobalCompact.jpg
 • ITMA.jpg
 • Exportarparacrecer.jpg
 • icca.jpg
 • UNE.jpg
 • SEGELL-AGENTS-VERTICAL-SENSE-DATA.png
 • Logo ACCIÓ integrat vertical CAT 004.png