Logo AMEC
Activitats
7 de maig de 2021
Obert

6 de maig de 2021

50

0
línia
Expert: ABAS
Tendències en l'organització i optimització dels processos industrials - Més enllà de la transformació digital.

Disseny sense títol (2) .png

 

La transformació digital suposa un repte per a les empreses industrials. Les necessitats de la indústria han augmentat, la manera de treballar de les empreses ha variat i els models de negoci i innovació de producte són constants. Per tant, l'empresa té la necessitat constant de crear, afegir i adaptar els seus processos de negoci als nous models.

 

És en aquest context quan l'organització dels processos i de les persones s'ha convertit en una necessitat de les empreses, no ja per tenir èxit, sinó fins i tot per subsistir.

 

És per això que requereix d'eines àgils, adaptables als processos canviants de el sector, i que unifiquin de forma transversal aquests processos en l'empresa. Aquesta sessió que vam organitzar amb la col·laboració de ABAS, està orientada a conèixer les eines que optimitzen els processos interns i que ens proporcionen un major control, integració, centralització, de tota l'operativa de l'empresa.

 

Les he rramientas que optimitzen els processos de negoci que veurem en aquesta sessió seran:

 

Disseny i control de fluxos de treball (Business Process Management)

La complexitat de l'operativa diària en l'empresa ha augmentat. Els sistemes de flux de treball, també coneguts com Gestió de Processos Negoci (BPM), tenen com a objectiu apropar les persones, els processos i les màquines per crear, automatitzar, supervisar i, per tant, accelerar l'execució de les tasques i ser cada dia més eficients.

 

Gestió Documental a l'empresa (Document Management System)

La gestió de la documentació vinculada als processos de negoci és un repte a abordar en l'àmbit de la transformació digital. Disposar d'un sistema centralitzat que indexi tota la informació generada des de diferents fonts és un projecte que l'empresa ha d'abordar i que suposa un descens de les operacions i tasques no operatives i sense cap valor afegit. No es tracta únicament de treure el paper a l'empresa sinó d'optimitzar el temps que dediquem a la gestió i recerca d'aquesta informació.

 

Planificació Avançada de Processos (Advanced Planning System)

Disposar d'eines que ens ajudin a planificar des de la cadena de subministrament fins a les produccions és un pas més en la nova estratègia de digitalització de l'empresa. Disposar de dates realistes de terminis de lliurament, càrrega de màquines, colls d'ampolles, disponibilitat d'operaris, realitzar simulacions, ... proporcionen a l'empresa avantatges significatius sobre els sistemes de planificació i programació tradicionals.

 

Gestió de Projectes (Project Management)

La manera de treballar a l'empresa ha variat. Tant si treballa des d'un punt de vista de projecte o us cal gestionar projectes interns d'innovació de producte, laboratori, prototipatge o R + D, la gestió d'aquests projectes han de ser un factor més a comptabilitzar en la rendibilitat de l'empresa. La integració amb els processos de negoci de l'empresa; disseny, aprovisionaments, fabricació, muntatge i servei post venda, garanteix una perfecta planificació i rendibilitat de el projecte.

 

Programa de la sessió:

10: 00h: Presentació de la Jornada

10: 05h: Tendències en l'organització industrial

10: 20h: Demo funcional: Eines per a la digitalització intel·ligent

 • Disseny i control de fluxos de treball: L'organització dels processos i les persones
 • Gestió Documental: Organització intel·ligent de recursos de l'empresa
 • Planificació Avançada: Visió completa dels processos actius de l'organització
 • Gestió de projectes: Integració de el projecte en els processos empresarials

11: 00h: Cas d'Èxit: Montse Ramon - Indústries Tapla - "La competitivitat a través de les bones pràctiques i la comunicació"

11: 15h: Preguntes i respostes

 

Més informació:

Data: 7 de maig

Horari: de 10:00 a 11:30

Contacte: Eva Pahissa - epahissa@amec.es - 938077988

 

 

s
 • Som membres d'amec *

 • Aquest lloc està protegit amb reCAPTCHA i s'apliquen les Condicions i el servei de privacitat de Google.

 • * Camps obligatoris

NOTA LEGAL

 

Les dades recollides en aquest document s'utilitzaran en la forma i amb les limitacions que recull la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD). Les dades facilitades pels usuaris s'incorporaran a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable amec.

 


Inscripció realitzada correctament

© 2023 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
 • BforPlanet.jpg
 • TheGlobalCompact.jpg
 • ITMA.jpg
 • Exportarparacrecer.jpg
 • icca.jpg
 • UNE.jpg
 • SEGELL-AGENTS-VERTICAL-SENSE-DATA.png
 • Logo ACCIÓ integrat vertical CAT 004.png