Logo AMEC
Activitats
30 de març de 2021
Obert

De 11:00 a 12:30

29 de març de 2021
línia
Expert: 5G Ventures & Neutroon
El 5G a la indústria - Sessió de Networking entre les empreses

banner.jpg

Estem assistint a l'avanç del desplaçament de la tecnologia 5G a escala global a una velocitat mai abans de veure amb altres tecnologies. El 5G ens traiem un canvi exponencial per a molts sectors, i en especial per a l’ecosistema industrial, on està suponent el veritable catalitzador de la transformació digital de les empreses cap a la trucada indústria 4.0.

 

El 5G ha estat dissenyat amb el focus en la connectivitat entre les coses i les comunicacions de missió crítica per a la indústria, i no tant en els telèfons intel·ligents, com ha passat fins ara. Més allà d’una plataforma de comunicació molt millorada i avançada, el 5G s’ha dissenyat per ser el “sistema nerviós” de la vostra fàbrica o empresa, la plataforma que habilita el desplaçament àgil de noves aplicacions que implementa casos d’ús no només per a l’automatització de processos sinó per al desenvolupament de nous models operatius i de negoci, apalancats en altres tecnologies habilitadores com el edge computing, IIoT o la IA.

 

¿Quiers coneix com estan implementant les empreses d’amec aquesta tecnologia? Organitzem aquesta sessió de networking en exclusiva per a les empreses d’amec 50, en el que també contarem amb la col·laboració de 5GVentures i de Neutroon, empresa associada a un amec que no contarem amb la seva experiència.

 

5G Ventures és el primer venture builder especialitzat en crear startups per a l’ecosistema 5G, amb un focus molt significatiu a la Indústria 4.0. Alberto Villalobos, CEO de 5G Ventures, s’adentrarà en els motius pels quals el 5G és un “game changer” per als sectors industrials.

 

A continuació, tindrem l'oportunitat de conèixer Neutroon, la primera startup participada per 5G Ventures. Chris Gehlen, CEO de Neutroon, introduirà el món de les redissenyades privades 5G i ens contarà com la plataforma as-a-Service de Neutroon democratitza l’accés a la tecnologia 5G per a la indústria amb una solució tan fàcil d’utilitzar com el WiFi, però lliurant tot el potencial que el 5G suposa per a la transformació digital del teu negoci.

 

Més informació

Sessió online

En exclusiva per a les empreses amec 50

Dia: 30 de març

Horari de 11:00 a 12:30

Contacte: Eva Pahissa - epahissa@amec.es - Tel .: 938077988

s
© 2022 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
  • BforPlanet.jpg
  • TheGlobalCompact.jpg
  • ITMA.jpg
  • Exportarparacrecer.jpg
  • icca.jpg
  • UNE.jpg
  • SEGELL-AGENTS-VERTICAL-SENSE-DATA.png
  • Logo ACCIÓ integrat vertical CAT 004.png