Logo AMEC
Notícies
amec i la Cambra de Comerç d'Espanya amplien els àmbits de col·laboració
27 de gener de 2022

bonet-riera.jpg El president d' amec , Pere Relats, i el director general, Joan Tristany, s'han reunit recentment amb el president de la Cambra de Comerç d'Espanya, José Luis Bonet, la directora general, Immaculada Riera, i el director de l'Àrea Internacional, Jaume Montalvo , per tal d' ampliar els eixos actuals de col · laboració a favor de la competitivitat de les empreses industrials .


Durant la trobada, el President i el Director General de Amec van explicar com l'entitat ha obert el seu focus i, a més de treballar a favor de la internacionalització de les empreses, està plenament dedicada a impulsar els nous factors clau de competitivitat a les empreses: la anticipació, adaptabilitat, col·laboració, glocalització i sostenibilitat . Així mateix, van presentar el moviment Positive Industry , que impulsen les empreses industrials compromeses amb un progrés sostenible , i que busca el suport de tots els agents i la societat per posar en valor l'important paper que desenvolupa la indústria a favor d'una economia sòlida i diversificada i, amb ella, de més benestar i progrés.


L'obertura del focus d'acció d' amec possibilita així que la col·laboració entre l'entitat i la Cambra de Comerç vagi molt més enllà de l'àmbit de la internacionalització i abordi altres temes com, per exemple, el de la formació. En aquest sentit, es van compartir les línies d'actuació de les dues organitzacions i es van tractar els grans reptes que s'afronten actualment. Així, es van intercanviar opinions sobre l'abast de l'aplicació dels Fons Next Generation EU , per corroborar que aquest 2022 es podrà comprovar com aquests ajuts van fluint cap a les empreses. També es van tractar quines són les expectatives sobre la inflació i el seu possible impacte a les empreses ia l'economia.


Assentades les bases d'aquesta nova col·laboració més profunda, les dues organitzacions s'han emplaçat a una nova reunió les properes setmanes per concretar les noves línies de treball conjuntes.

 

Coneix aquí què fa amec per impulsar els factors clau de competitivitat a les empreses industrials .

© 2023 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
  • BforPlanet.jpg
  • TheGlobalCompact.jpg
  • ITMA.jpg
  • Exportarparacrecer.jpg
  • icca.jpg
  • UNE.jpg
  • SEGELL-AGENTS-VERTICAL-SENSE-DATA.png
  • Logo ACCIÓ integrat vertical CAT 004.png