Logo AMEC
Notícies
amec i Smart City Expo World Congress signen un acord de col·laboració per impulsar la innovació a les ciutats
29 de setembre de 2021

Postcard_JoinSCEWC21_1080x1080.png amec i Smart City Expo World Congress (SCEWC) han tancat un acord per tal de col·laborar en la promoció i difusió de la sala, l'esdeveniment líder mundial sobre la innovació a les ciutats, que tindrà lloc del 16 al 18 de novembre. Fruit d'aquest acord, els membres d'amec que encara no han participat al saló, així com els que vulguin acudir com a visitants, comptaran amb importants descomptes.

 

SCEWC torna el 2021 en format híbrid, mitjançant una gran àrea expositiva a Fira de Barcelona i un programa digital paral·lel transmès per Tomorrow.City , la nova plataforma digital internacional dedicada a la innovació de les ciutats. SCEWC celebra d'aquesta manera el seu desè aniversari, ampliant la seva influència a nivell internacional amb un nou enfocament multiplataforma i una comunitat més àmplia. Durant tres dies, el saló serà el punt de trobada de el desenvolupament urbà global, connectant a líders de la indústria i dels governs.

 

SCEWC va reunir en la seva última edició presencial a 2019 a més de 24.000 assistents dels sectors públic i privat, procedents de més de 700 ciutats i 146 països. Dos de cada tres assistents eren responsables en la presa de decisions. L'esdeveniment pren impuls en el seu desè aniversari com a fòrum global d'innovació internacional, creant i fomentant una comunitat d'innovació internacional, generant converses intersectorials i ampliant la seva influència a través de la nova plataforma Tomorrow.City per compartir coneixements, més enllà dels dies de l' congrés, els 365 dies de l'any.

 

El Smart City Expo World Congress integrarà a més tres importants esdeveniments. D'una banda, el Tomorrow.Mobility World Congress , el congrés mundial que busca accelerar la mobilitat urbana intel·ligent i sostenible. De l'altra, PUZZLE X , una nova iniciativa centrada en l'ús de materials Deep Tech per construir un futur millor i més sostenible en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Amb el suport de diverses administracions públiques, PUZZLE X té com a objectiu aprofitar el potencial dels anomenats frontier materials per resoldre alguns dels desafiaments a què s'enfronta la societat. La iniciativa inclou un esdeveniment anual i una incubadora d'empreses per donar suport a startups de tecnologies de materials, atreure inversions i construir un ecosistema global. I finalment, Circular Economy Hotspot , l'esdeveniment líder en economia circular en el qual descobrir iniciatives de negoci, projectes de R + D, estratègies governamentals i col·laboracions que impulsen l'economia circular a Europa.

© 2023 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
  • BforPlanet.jpg
  • TheGlobalCompact.jpg
  • ITMA.jpg
  • Exportarparacrecer.jpg
  • icca.jpg
  • UNE.jpg
  • SEGELL-AGENTS-VERTICAL-SENSE-DATA.png
  • Logo ACCIÓ integrat vertical CAT 004.png