Logo AMEC
Notícies
Les empreses industrials accedeixen a una potent eina de captació de clients a l'exterior
19 d'abril de 2021

sites00.jpg

amec ha posat en marxa, amb la col·laboració d'ICEX, una potent plataforma de promoció internacional perquè les empreses industrials tinguin visibilitat a nivell global i captin clients en cadascun dels mercats d'interès. Es tracta de vuit webs sectorials que inclouran a les principals empreses i que seran el referent de cada sector, la consulta serà essencial per a aquelles empreses d'arreu de món que busquin un proveïdor.

 

amec s'encarregarà de posicionar aquestes plataformes a nivell internacional, i en especial quan es dugui a terme una fira de referència en un sector determinat i quan es realitzin accions a l'exterior en aquells països que més interessin a cadascuna de les empreses. Unes campanyes que, sumades unes a les altres, posicionen i converteixen aquesta potent eina de promoció internacional en un espai de referència i una gran arma de captació de clients a nivell global.

 

Totes les empreses de la comunitat d'amec estan presents en les plataformes, a través d'un directori útil de fàcil consulta per als clients que busquin a proveïdors. Les empreses podran optar a més a espais en què incloure els seus catàlegs, vídeos, descripcions de projectes i casos d'èxit. També podran incloure les seves notícies més destacades en un apartat d'actualitat sobre el sector. Per gestionar la seva informació i la seva actualització podran comptar amb el suport de el personal d'amec.

 

Aquestes plataformes són una decidida aposta de amec per posar a l'abast de les empreses industrials de país una nova forma de promoció internacional que no només és necessària en el present, sinó que serà essencial en els propers anys, en els quals tota la comunicació i el procés de venda es realitzarà cada vegada més a distància.

 

Accedeix aquí a la plataforma del teu sector:

https://www.solutionsfortextiles.com/

https://www.hardwarecomponentsandtools.com/

https://www.smartcitiessolutions.biz/

https://www.foodtechnologies.biz/

https://www.packagingtechnologies.biz/

https://www.solutionsforbathroom.com/

https://www.electricalandenergysolutions.com/

https://www.technologiesforplastics.com/

© 2023 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
  • BforPlanet.jpg
  • TheGlobalCompact.jpg
  • ITMA.jpg
  • Exportarparacrecer.jpg
  • icca.jpg
  • UNE.jpg
  • SEGELL-AGENTS-VERTICAL-SENSE-DATA.png
  • Logo ACCIÓ integrat vertical CAT 004.png