Logo AMEC
Articles d'experts
Fira, en marxa
29 de juliol de 2021

Fa tan sols un mes tancàvem una de les edicions més especials del MWC Barcelona, i ho fèiem amb la satisfacció d’haver complert els objectius i haver superat un repte de gran importància. Les fires han tornat. Avui encara en formats adaptats, tant en volum com en participació, a les actuals circumstancies, però són les primeres passes d’un camí il·lusionant amb les que deixem enrere un any molt difícil per tots i comencem a normalitzar progressivament la nostra activitat firal.


Fira de Barcelona, doncs, reprèn el seu protagonisme amb la celebració presencial d’esdeveniments per ser, més que mai, un actor clau en la recuperació econòmica, la dinamització i internacionalització de negocis tant de grans empreses i ,sobretot, de pimes, com de professionals i emprenedors d’una gran varietat de sectors.


L’activitat presencial s’ha iniciat, ja abans del MWC, amb la celebració a principis de juny de l’ISE (Integrated Systems Europe) i del B-Travel. A la tardor arriben altres salons rellevants com, entre d’altres, Automobile, Expoquimia, Biz-Ocupació, Construmat, Piscina, Nàutic , Gastronomic Forum Barcelona, Carvaning, IBTM, Smart City i les primera edició de Tomorrow Mobility, sobre mobilitat urbana ,i PuZZle X sobre materials avançats. I ja preparem també un més intens 2022.


Uns esdeveniments que, en la seva gran majoria, ja han fet el salt cap a la digitalització oferint plataformes online que permeten ampliar el seu abast internacional i mantenir un contacte més constant amb cada sector. Nous formats, doncs, que enriqueixen i complementen les fires, però que mai substituiran l’experiència i l’eficàcia de les trobades presencials, la nostra raó de ser, l’encaixada de mans i les converses cara a cara.
Avancem així cap a una nova etapa, preparats per normalitzar progressivament la nostra activitat i per afrontar els nous reptes . Mirem al futur també treballant en nous esdeveniments; a punt per assumir la gestió del CCIB i fer de l’ampliació del recinte de Gran Via una realitat ens els propers anys.


El nostre objectiu és generar impacte econòmic i social, estar al costat de les empreses i les administracions però també de les persones i la societat. Perquè aquest és i ha estat sempre el nostre compromís, que ens acompanyarà en la tan esperada represa.

Constantí Serrallonga. Director general de Fira de Barcelona
© 2020 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
  • BforPlanet.jpg
  • TheGlobalCompact.jpg
  • ITMA.jpg
  • Exportarparacrecer.jpg
  • icca.jpg
  • UNE.jpg
  • SEGELL-AGENTS-VERTICAL-SENSE-DATA.png
  • Logo ACCIÓ integrat vertical CAT 004.png