Logo AMEC
Notes de premsa
El Fòrum amec 2023 se centrarà en la col·laboració industrial
19 de juny de 2023

 

  • El Fòrum mostrarà casos d'èxit sobre com la col·laboració entre empreses industrials s'ha aplicat i ha contribuït en aspectes estratègics empresarials, en la millora de la cadena de valor, en la captació de talent i en projectes d'innovació.

Barcelona, 19 de juny de 2023. El Fòrum amec, l'esdeveniment de referència en prospectiva industrial, dedicarà la seva 10a edició, que tindrà lloc el 6 de juliol, a la col·laboració industrial, que permet a les empreses adaptar-se a un entorn en constant evolució. La col·laboració industrial s'està evidenciant com la fórmula clau per poder respondre als desafiaments amb majors capacitats i descobrir i abordar les noves oportunitats. El Fòrum amec, que reuneix cada any a més de 300 persones directives d'empreses industrials, que portarà per títol La col·laboració no és l'objectiu, és el mitjà per aconseguir-ho, mostrarà les millors pràctiques i oportunitats de col·laboració en el nou entorn amb ponents de primer nivell i casos d'èxit en la col·laboració en el sector industrial. A més, com a novetat d'aquest any, els participants tindran a la seva disposició una plataforma en línia de l'esdeveniment, on podran connectar, compartir i col·laborar entre ells abans, durant i després del Fòrum.

 

Després de l'obertura de la jornada a càrrec del president d'amec, Pere Relats, la ponència principal serà protagonitzada per la Dra. Heidi K. Gardner, assessora, keynote speaker i consultora d'organitzacions en una àmplia gamma d'indústries en l’àmbit mundial. És, a més, membre distingida de la facultat de negocis de Harvard i presidenta de la facultat de dret de la institució i instructora en múltiples programes d'educació executiva.

 

Jordi Alemany, consultor, ponent i formador especialitzat en Lideratge i Cultura Organitzacional, protagonitzarà al seu torn la ponència La cultura col·laborativa com a motor per a la transformació industrial. La seva intervenció se centrarà en com construir una cultura col·laborativa industrial sòlida i com mantenir-la al llarg del temps. Alemany ha estat reconegut com a Top Business Influencer 2022 per Forbes i és autor del llibre Lideratge Imperfecte.

 

Posteriorment, es mostraran històries d'èxit de diferents formes de col·laboració explicades pels seus protagonistes, empreses industrials líders. Hi haurà exemples de casos de col·laboració estratègica, de col·laboració en innovació oberta, sobre com crear una cadena de valor col·laborativa i com la col·laboració també s'ha aplicat per respondre a la gran necessitat de captació de talent en l'empresa industrial.

 

En dues altres taules de debat, empreses de la comunitat d'amec explicaran quins són els desafiaments als quals s'han enfrontat les empreses industrials a l'hora de col·laborar. Hi intervindran la directora general d'EXEL FIL, Rebeca Abella; Enric Collell, CEO a Grup Barcelonesa; Juliana Dorn, Area Manager i directora de Màrqueting a Isotubi; José F. Medina, CEO a Manusa; Ariadna Marin, directora general a Coatresa i presidenta de la Comissió Tècnica de Talent d'amec; Salvador Solà, director general a Grup Giró i president de la Comissió Tècnica d'Internacionalització d'amec; Jordi Serrat, Product and Technology Director a Azbil Telstar i president de la Comissió Tècnica d'Innovació d'amec; Anton Gomà, director Financer a Ros Roca i president de la Comissió Tècnica de Finançament d'amec; i Joan Manel Casamitjana, CEO de Picvisa (Grup Calaf).

 

Durant el fòrum es durà a terme una dinàmica pràctica que permetrà als participants treballar en equip i desenvolupar habilitats per a la col·laboració industrial efectiva. Durant l'activitat, els assistents tindran l'oportunitat de resoldre els diferents reptes de la indústria de manera col·laborativa, fomentant la participació activa de tots els membres de l'equip.

 

Per a més informació:

Glòria Ayuso Gloria.ayuso@ga-binet.com  

Tel. 654609518

© 2023 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
  • BforPlanet.jpg
  • TheGlobalCompact.jpg
  • ITMA.jpg
  • Exportarparacrecer.jpg
  • icca.jpg
  • UNE.jpg
  • SEGELL-AGENTS-VERTICAL-SENSE-DATA.png
  • Logo ACCIÓ integrat vertical CAT 004.png