Logo AMEC
Cròniques
Les empreses de Amec expliquen com afronten els problemes que presenta el transport marítim
2 de desembre de 2021

logistica.png Davant la preocupació de les empreses industrials sobre com afrontar els problemes de l'encariment del transport marítim i la manca de contenidors , amec ha organitzat fins a quatre sessions de networking perquè puguin compartir entre elles com estan resolent les dificultats.

 

En aquestes trobades, el nostre partner JCV Shipping&Solutions ha explicat quina és la situació actual, els motius que motiven els preus actuals dels nòlits i com s'espera que evolucionin en els propers mesos.

 

Davant d'aquest escenari, Óscar Calvo , Managing Director de JCV, i Yolanda Calvo , Business Development Manager a la companyia, subratllen la importància que les empreses facin una planificació a llarg termini . Així, durant les sessions de networking, les empreses han compartit què estan fent per fer front als problemes i quines mesures estan prenent. Als elevats costos se suma a més la falta de contenidors, i els contagis de Covid-19 entre els treballadors dels ports, que fa que no es compleixin els timmings d'embarcament i la mercaderia arribi amb retard al client. "L'antelació és la clau per no patir tant els costos i les demores en els enviaments" , ha insistit Calvo. En aquest sentit, les empreses han explicat amb quina previsió de reserves de contenidors estan treballant; quins canvis han aplicat a nivell intern i com duen a terme la negociació amb el proveïdor i el client; quina efectivitat tenen el transport ferroviari i aeri com a alternatives; i quines altres actuacions estan duent a terme per gestionar de la millor manera aquesta crisi.

 

"Aquesta crisi afecta fabricants i clients a nivell mundial: cal perdre la por a l'increment de preus en les operacions" , ha afirmat la responsable de JCV, que ha incidit que les empreses segueixin confiant en la feina que fan les transitàries com intermediàries davant les navilieres.

© 2023 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
  • BforPlanet.jpg
  • TheGlobalCompact.jpg
  • ITMA.jpg
  • Exportarparacrecer.jpg
  • icca.jpg
  • UNE.jpg
  • SEGELL-AGENTS-VERTICAL-SENSE-DATA.png
  • Logo ACCIÓ integrat vertical CAT 004.png