Logo AMEC
Actualitat
amec i Bankinter signen un acord de partenariat per a la prestació a les empreses industrials de serveis de finançament i accés als ajuts públics
25 de gener de 2022

acord-amec-bankinter-2.jpg amec i Bankinter han signat un acord de partenariat per reforçar encara més la tasca d'acompanyament que amec està realitzant a les empreses industrials per emprendre nous projectes i assolir tot el finançament necessari, recolzant-se en els ajuts públics que s'estan concedint a través, entre d'altres moltes línies, dels Fons Next Generation EU .

 

D'aquesta manera, amec inclou Bankinter com a partner de referència, sense caràcter exclusiu, per a la prestació de serveis de finançament a les empreses que formen part de la comunitat. L'acord permetrà a les empreses que s'adhereixin a aquest marc beneficiar-se del servei amb què compta el banc per a la captació i execució de fons europeus assegurant la materialització de tots els seus projectes, ja que l'entitat podrà finançar les operacions lligades als fons amb el finançament complementari que sigui necessari i no hagi estat cobert pels fons .

 

L'acord també preveu que Bankinter i Amec es podran coordinar per desenvolupar actuacions conjuntes que puguin impulsar projectes empresarials dels membres de la comunitat industrial. El subdirector general de Bankinter i Director de l'Organització Territorial de Catalunya, Eduard Gallart , i el Director General d' amec , Joan Tristany , han rubricat l'acord a la seu d' amec . Gallart ha afirmat que “amb aquest acord de col·laboració busquem donar un impuls a les empreses amb activitat internacional amb la finalitat de contribuir que avancin de forma més ràpida en la conjuntura econòmica actual, alhora que els facilitem suport en la captació de fons europeus ” . Així mateix, ha recordat que "les companyies tenen a Bankinter un soci financer que les acompanyarà en les decisions dʻinversió" .

 

Per la seva banda, el director general d' amec , Joan Tristany, ha assenyalat que l'entitat treballa colze a colze amb les empreses perquè puguin adoptar els nous factors clau de competitivitat -anticipació, adaptabilitat, col·laboració, glocalització i sostenibilitat- , per a això considera imprescindible col·laborar amb tot l'ecosistema i els seus principals agents, com és el cas de Bankinter.

 

Bankinter és el quart banc espanyol per valor a borsa i el sisè en mida, amb uns actius que, al tancament del setembre, se situen en 102.400 milions d'euros. L?entitat compta amb un volum acumulat de finançament a empreses a Espanya de 27.600 milions. Bankinter és un banc amb una llarga trajectòria de suport al sector empresarial a Catalunya.

© 2023 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
  • BforPlanet.jpg
  • TheGlobalCompact.jpg
  • ITMA.jpg
  • Exportarparacrecer.jpg
  • icca.jpg
  • UNE.jpg
  • SEGELL-AGENTS-VERTICAL-SENSE-DATA.png
  • Logo ACCIÓ integrat vertical CAT 004.png