Logo AMEC
Actualitat
amec inicia l'Enquesta de Conjuntura entre les empreses industrials que donarà lloc a l'Informe de Conjuntura 2020 i Perspectives 2021
17 de febrer de 2021

encuestacoyuntura.JPG amec està duent a terme aquest mes l'Enquesta de Conjuntura entre les empreses industrials internacionalitzades. La nostra entitat ha enviat l'enquesta als membres de la comunitat i ha començat a recollir totes les dades que serviran per elaborar l'Informe de Conjuntura 2020 i Perspectives 2021.

 

A través de l'enquesta i les dades que es recullen, amec té una imatge real i actualitzada any rere any de la situació de les empreses industrials de la comunitat. Aquesta informació és tant quantitativa com qualitativa. Gràcies a ella, no només s'obtenen dades i xifres sobre l'exercici passat i les previsions sobre el nou que comença, sinó que també permet conèixer com estan operant les empreses per fer front a l'entorn. D'aquesta manera, amec pot traslladar a les administracions les necessitats de les empreses, recolzades en dades.

 

L'enquesta reflecteix els resultats globals de les empreses industrials i com preveuen el seu desenvolupament en el nou any, els països en els que exporten i els que desperten més interès, l'establiment de noves filials, els que presenten més barreres i les dificultats per dur a terme la seva internacionalització, així com una imatge general de les noves estratègies que les empreses duen a terme. A més, aquest any, a causa de la sitación excepcional, l'enquesta pregunta més sobre els efectes de la pandèmia sobre l'activitat, l'impacte de les restriccions de la mobilitat i les seves conseqüències, com poden ser l'acceleració de la digitalització i de la innovació.

 

L'Informe de Conjuntura 2020 i Perspectives 2020 es presentarà a la comunitat d'amec en el transcurs de l'Assemblea General, que tindrà lloc entre els mesos de març i abril d'aquest any. Un cop elaborat l'informe, les empreses que participen poden comparar la seva situació amb els resultats de l'global de la indústria internacionalitzada de la comunitat de amec.

Notícies relacionades

© 2022 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
  • BforPlanet.jpg
  • TheGlobalCompact.jpg
  • ITMA.jpg
  • Exportarparacrecer.jpg
  • icca.jpg
  • UNE.jpg
  • SEGELL-AGENTS-VERTICAL-SENSE-DATA.png
  • Logo ACCIÓ integrat vertical CAT 004.png