Logo AMEC
Actualitat
amec aconsegueix acords favorables per als seus membres en les fires per sortejar les dificultats de 2020
24 de desembre de 2020

Imatge-Interpack L'activitat internacional s'ha vist molt alterada aquest any i les empreses han hagut de fer front a moltes situacions inesperades, entre elles l'anul·lació de les fires. Aquesta anul·lació, a més de dificultar la important tasca de promoció internacional de les empreses, ha comportat nombroses inconveniències i treball afegit per solucionar aquest gran imprevist.

 

Per això, amec s'ha bolcat aquest any per donar suport als seus membres ia la indústria del nostre país. D'una banda, ha treballat intensament per oferir alternatives perquè les empreses puguin mantenir la promoció internacional tot i la cancel·lació de fires i les dificultats de mobilitat. D'altra banda, i no menys important, ha ajudat a les empreses a recuperar la inversió realitzada en aquests esdeveniments, que són fonamentals en l'activitat de la nostra comunitat.

 

Representant a les empreses per defensar els seus interessos, amec ha intervingut en fires com Interpack, Alimentària, Itersicop i Middle East Energy, entre moltes altres. En alguns casos, aquests esdeveniments s'han cancel·lat i, en altres, com ara la Middle East Energy, s'han celebrat però amb molta menor incidència pels efectes de la pandèmia. A més, com a membre de CEMATEX, també va intervenir perquè les nostres empreses puguin exposar a ITMA ÀSIA el juny passat sense necessitat de portar maquinària, alguna cosa d'obligat compliment en circumstàncies normals.

 

amec manté un contacte estret i regular amb l'organització de les fires, i gràcies a això ha pogut aconseguir condicions avantatjoses per a la nostra comunitat. D'aquesta manera, després d'una intensa mediació i comunicació amb els responsables dels esdeveniments, en nombrosos certàmens nostres membres han pogut recuperar la seva inversió. En altres casos s'han pogut veure anul·lada la penalització que sí que havia contemplat l'organització abans de la mediació d'amec. Així mateix, en algunes convocatòries també se'ls aplicaran condicions avantatjoses per participar en la següent edició.

 

Un cop més amec s'ha posicionat en primera línia per defensar els interessos dels seus membres i continuarà fent-ho davant els possibles contratemps que es presentin aquest any vinent.

© 2022 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
  • BforPlanet.jpg
  • TheGlobalCompact.jpg
  • ITMA.jpg
  • Exportarparacrecer.jpg
  • icca.jpg
  • UNE.jpg
  • SEGELL-AGENTS-VERTICAL-SENSE-DATA.png
  • Logo ACCIÓ integrat vertical CAT 004.png