Logo AMEC
Actualitat
Els membres d'amec comparteixen propostes per col·laborar entre ells
16 de desembre de 2020
  • La zona Co permet enviar de forma directa missatges i trobar companys en els nous reptes

 

La col·laboració entre les empreses industrials està a l'ADN d'amec i mitjançant la nova Zona Co que la nostra comunitat ha llançat aquesta tardor està més a l'abast que mai dels nostres membres. Les propostes de col·laboració i els nous reptes que llancen les empreses poden consultar-se en qualsevol moment, de la mateixa manera que les empreses industrials també poden publicar les propostes pròpies i trobar el millor soci o l'ajuda d'una altra empresa que hagi pogut passar per la mateixa circumstància.

A hores d'ara ja són moltes les empreses que han publicat les seves propostes de col·laboració. Un fabricant del sector elèctric busca un membre d'amec amb espai d'emmagatzematge a França. Un altre fabricant del sector HVAC pregunta a la resta d'integrants de la comunitat per alguna empresa de transport o logística cap al Regne Unit que sigui competitiva i ofereixi un bon servei. Una altra empresa es dirigeix a tot el conjunt per trobar opinions sobre les seves experiències en fires virtuals, mentre que diverses indústries de l'alimentació busquen fabricants que puguin complementar la seva cadena de subministrament. Aquestes propostes són només una mostra del que ofereix la ZonaCo a tota la comunitat d'amec, que té accés al panell de propostes tan sols iniciant sessió a la zona privada del lloc web.

La ZonaCo es complementa mitjançant la publicació de la xarxa d'empreses que forma la comunitat, amb l'opció de filtrar-les per trobar de forma fàcil aquelles activitats amb les quals vulguem contactar per diferents motius en qualsevol moment. El filtratge permet accedir a empreses industrials segons el sector, el país d'implantació, els països d'exportació, els mercats, els actius i les aplicacions. D'aquesta manera, una empresa que, posem per cas, desitgi entrar a un nou mercat pot buscar i contactar de forma molt fàcil amb una altra companyia que ja en formi part.

Tant és així que la plataforma permet enviar de forma directa un missatge a un alt responsable d'una altra empresa industrial, ja que totes les persones amb accés a la ZonaCo són rellevants per a l'activitat. Gràcies a amec, empreses membre com Multiscan i Radarprocess, Jeanología i Motocono o Fluidra i Coutex ja han portat a terme col·laboracions conjuntes i reeixides.

Notícies relacionades

© 2022 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
  • BforPlanet.jpg
  • TheGlobalCompact.jpg
  • ITMA.jpg
  • Exportarparacrecer.jpg
  • icca.jpg
  • UNE.jpg
  • SEGELL-AGENTS-VERTICAL-SENSE-DATA.png
  • Logo ACCIÓ integrat vertical CAT 004.png