Logo AMEC
Actualitat
Les empreses d'amec segueixen venent en el mercat internacional tot i la pandèmia
17 de desembre de 2020
  • L'entitat ha intensificat en els últims mesos les accions perquè els nostres membres puguin mantenir la seva activitat de promoció internacional amb les dificultats de mobilitat.

 

En aquests moments en què viatjar és molt complicat i s'han suspès nombroses fires, amec ha treballat intensament per proporcionar als nostres membres i a la indústria internacionalitzada nous instruments per mantenir la seva activitat de promoció internacional i, en conseqüència, les vendes i l'exportació.

 

Missions empresarials virtuals en format en línia en col·laboració amb l'ICEX, fires virtuals, jornades tècniques, presentacions de l'oferta dels nostres membres a prescriptors… Són moltes les opcions que amec ha posat a l'abast dels nostres membres, amb les quals s'està aconseguint mantenir l'activitat de la indústria.

 

Els EUA, l'Índia, Alemanya, el Marroc, Polònia, Suècia, Tailàndia, el Vietnam, la Xina, el Senegal i Nova Zelanda són alguns dels països en els quals en els dos últims mesos s'han realitzat accions de promoció de la tecnologia i serveis dels nostres membres mitjançant la seva participació directa davant de potencials clients.

 

amec també ha participat en els principals esdeveniments virtuals internacionals, com la Innovate Textile & Apparel Virtual Trade Show, amb un espectacular estand virtual aquest mes d'octubre que van visitar més de 3.000 professionals d'arreu del món. Gràcies a això, els membres d'amec es van posar en contacte amb potencials clients de mercats tan destacats com els EUA, el Brasil i l'Índia, que van poder comprovar l'alta competitivitat de les empreses espanyoles de tecnologia tèxtil i fer evident la seva gran diferenciació.

 

Mitjançant aquest conjunt de possibilitats al seu abast, les empreses poden seguir en contacte amb potencials clients i realitzant prospecció de nous mercats. Totes aquestes accions s'han dissenyat perquè el resultat s'aproximi el màxim possible al que s'obté habitualment en les activitats presencials. Després de mesos d'experiència, s'ha demostrat que són molt vàlides per als primers contactes, i que després serà necessari desplaçar-se per tancar acords. Per això, algunes es mantindran. Tanmateix, és cert que la pandèmia no ha fet més que demostrar la importància de les fires presencials, però mentre no es reprenguin, amec treballa per facilitar tota l'operativa als seus membres.

Notícies relacionades

© 2020 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
  • BforPlanet.jpg
  • TheGlobalCompact.jpg
  • ITMA.jpg
  • Exportarparacrecer.jpg
  • icca.jpg
  • UNE.jpg
  • SEGELL-AGENTS-VERTICAL-SENSE-DATA.png
  • Logo ACCIÓ integrat vertical CAT 004.png