Logo AMEC

Cultura dels negocis del món

Què t'explicarem

Aquesta formació està repartida en 5 móduls independients entre ells

 

En aquesta ocasió tractarem sobre les cultures dels següents mercats:

 1. Xina - Miquel Cardona
 2. Turquia - Javier Albarracín
 3. India - Deepti Golani
 4. Indonèsia - Luis Blancafort
 5. Arabia Saudí i Egipte - Javier Albarracín

Quins beneficis obtindrem

Aquesta formació pretén donar les claus i el coneixement necessari per entendre i gestionar algunes de les principals cultures dels negocis actuals.

 

Així, aquesta formació està adreçada a l'empresa en la seva totalitat, sent d'interès tant per als departaments de recursos humans com per al departament comercial, internacional, proveïdors, direcció o relacions públiques.

 

Proposem 5 tallers als que pots assistir en la seva totalitat o bé als específics del país del teu interès

 

Formadores

Javier Albarracín

Llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració per la UAB i el Màster en relacions Internacionals de l'Orient Mitjà (UAB). Després de treballar a l'Oficina Comercial de l'Ambaixada d'Espanya a Istanbul (Turquia), és responsable durant més de 9 anys responsable a ACCIÓ dels mercats del Nord d'Àfrica i l'Orient Mitjà. Posteriorment és durant 10 anys director de desenvolupament socioeconòmic del think tank Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed). Des del 2017 és consultor especialitzat en mercats i consumidors musulmans, treballant per a diferents projectes de Fira de Barcelona (Alimentaria?), PRODECA i diferents empreses així com professor a CETT-UB, UAB, Universitat Blanquerna i la Barcelona Executive Business School (BEBS). És formador sobre cultura àrab dels negocis per a multinacionals com AENA o Roca així com per a pimes i associacions empresarials i institucions públiques.

Miquel Cardona

Miquel Cardona és un professional del desenvolupament del negoci internacional amb més de 15 anys d'experiència multisectorial. Actualment és directiu de PDPAOLA, una marca de joies en línia. És llicenciat en comerç internacional i empresarials per la UPF i en estudis d'Àsia Oriental per la UOC. MBA Esade, Miquel ha viscut durant dues etapes a la Xina continental, una primera en un projecte industrial (2005-06) i una altra com a responsable comercial de multinacionals espanyoles (2011-2015, Flamagas i Werfen). El 2015 Miquel va fundar Oriental Retail Ventures a Hong Kong una consultoria especialitzada a expandir marques europees a la Xina. Ha treballat per a clients com American Vintage, iFLY i Pikolinos entre altres companyies.

Luis Blancafort

Enginyer tècnic de telecomunicacions i llicenciat en administració i direcció d'empreses. Màster en Estudis d´Àsia Oriental, Màster en Simulació i PDD-IESE. Actualment Doctorant a UVIC-UCC. Combina la consultoria per a PIMES amb la docència. És professor associat d'ADE al Campus Manresa (UVIC-UCC) a les assignatures de Gestió del Comerç Internacional i CrossCultural Business. Professionalment ha estat vinculat durant més de 25 anys als mercats de l'ASEAN amb ECLER ASEAN (Singapore Rep. Office) i INDEX CONSULTING entre d'altres, i posteriorment com a empresari autònom. Ha estat director d'Organització de PIMEC i ha col·laborat amb entitats com Casa Àsia, ICEX, ACCIO, PIMEC, SECARTYS i DIBA entre d'altres. Està acreditat com a Assessor Sènior a ACCIO.

Deepti Golani

Deepti és “Indian Business Protocol Intercultural Trainer”. Les seves especialitats són protocol social i dels negocis a Índia, matemàtiques Vèdiques, turisme espanyol i indi i workshops de cultura índia dels negocis. Compte amb més de 18 anys d'experiència gestionant projectes a Espanya i Índia per a empreses, institucions i fundacions, així com per a escoles en l'àmbit de la interculturalitat. Col·labora com a 'Guest-Speaker' sobre aquestes temàtiques a diferents universitats públiques i cercles de negocis.

© 2022 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
 • BforPlanet.jpg
 • TheGlobalCompact.jpg
 • ITMA.jpg
 • Exportarparacrecer.jpg
 • icca.jpg
 • UNE.jpg
 • SEGELL-AGENTS-VERTICAL-SENSE-DATA.png
 • Logo ACCIÓ integrat vertical CAT 004.png