Logo AMEC
Benvinguts i benvingudes al Fòrum amec 2023
6 de juliol de 2023
IESE Business School - Barcelona

Descobreix noves oportunitats de col·laboració

Aprèn d'experts i casos d'èxit en col·laboració industrial

Connecta i comparteix amb la resta d'assistents

La col·laboració no és l'objectiu, és el mitjà per aconseguir-ho

En un món cada cop més canviant i competitiu, la col·laboració industrial és més important que mai. És la força que permet a les empreses adaptar-se a un entorn en constant evolució i la clau per descobrir noves oportunitats i afrontar desafiaments.

 

El Fòrum amec 2023 serà el lloc on coneixements, habilitats i recursos es fusionaran per despertar noves idees i possibilitats de col·laboracions industrials significatives: aquelles que seran imprescindibles per aconseguir els nostres objectius.

  

L'era competitiva arriba al final. La col·laborativa comença. Estàs preparat/ada?

 

BOTÓ-forum-CAT.jpg

Programa

09:00 | Benvinguda a càrrec del IESE

09:05 | Presentació de la 10a. Fòrum amec 2023 a càrrec de Pere Relats, president d'amec

09:10 | Entrevista amb PhD Heidi K. Gardner: Cap a una col·laboració intel·ligent

09:40 | Flash de coneixement: Banc de Sabadell

09:45 | Casos d'éxit de col-laboració: Com la col·laboració ha transformat empreses industrials (primera part)

10:20 | Cafè de networking

11:05 | Flash de coneixement:CESCE

11:10 | Casos d'èxit de la col·laboració: Com la col·laboració ha transformat empreses industrials (segona part)

11:45 | Flash de coneixenent: Allianz España

11:50 | Els reptes de la col-laboració industrial (taula de debat)

12:35 | Ponència a cárrec de l'expert Jordi Alemany, La cultura col·laborativa com a motor per a la transformació industrial

13:10 | Conclusions clau sobre la col·laboració industrial

13:20 | Dinar de networking

14:45 | Dinàmica de co creació

15:35 | Intervenció Creu Roja

15:40 | La col-laboració com resposta als nous reptes industrials (taula de debat)

16:30| Conclusions finals a càrrec de Joan Tristany, director general d'amec

16:45 | Clausura i claus del Fòrum amec 2023 a càrrec de Pere Relats, president d'amec

Ponents

Heidi K. Gardner

Assessora en col·laboració interempresarial de renom mundial, la Dra. Heidi K. Gardner va ser nomenada per Thinkers50 com una de les gurus de negocis de la propera generació. Escriptora de més de 100 llibres i articles, entre els quals destaquen el best-seller escrit per al Washington Post Breaking Down Barriers and Transforming Work", és directora a la Universitat de Harvard de diversos programes acadèmics dedicats a la col·laboració empresarial i al lideratge.

Jordi Alemany

Consultor, Ponent i Formador especialitzat en Lideratge i Cultura Organitzacional.
Humanitzador de Negocis, Forbes Top Business Influencer 2022, Autor de "Lideratge Imperfecte".

Pere Relats

Membre electe del consell directiu d'amec amelec (fabricants d'equipament elèctric) des de 1993. Membre d'EEIM Fabricant europeu d'aïllament elèctric des de 1990, membre del Grupo Sleeving des de 1995 fins el 1998. Elegit membre del comitè executiu d'amec (comunitat de les empreses industrials internacionalitzades) des de juny del 2000: 5 anys com a tresorer, 5 anys més com a vicepresident i actualment com a president

Joan Tristany

Director general d'amec, comunitat de les empreses industrials internacionalitzades. Economista i actuari per la Universitat de Barcelona, ​​i PDG per l'IESE. Carrera professional lligada a les organitzacions empresarials promovent-hi un propòsit com un instrument d'alt impacte transformador a la societat.

Rebeca Abella

Directora General a EXEL FIL. Ha estudiat tres llicenciatures, quatre idiomes i Executive MBA per l'IE Business School. Treballat des de l'any 2002 en direcció, gestió i lideratge de projectes al Brasil, Xile, E.E.U.U., Espanya, Kenya, Moldàvia, Panamà, Portugal, Polònia, El Salvador i Turquia i des de Març 2018 aprenent cada dia al sector de l'acer al capdavant del millor equip, a Exel Fil, SA, Cervera (Lleida).

Enric Collell

CEO a GRUP BARCELONESA. De formació Master en ADE per ESADE, m’he dedicat tota la vida professional al meu Grup familiar, Barcelonesa. Vaig començar comprant i venent els nostres productes i dés de 1995 les meves funcions són de Direcció General i President del Consell d’Administració.

Juliana Dorn

Area Manager (DACH) i Directora de Màrqueting a ISOTUBI. Gerent d'Exportacions per a països de parla alemanya especialitzada en el sector industrial i HVAC.
Responsable de Màrqueting i Comunicació amb formació en Disseny Gràfic, Publicitat i Màrqueting Digital. Esperit inquiet i emprenedor amb desig de creixement, tocant de peus a terra i amb el cap als núvols.

José F. Medina

CEO a MANUSA Automatic Doors

Salvador Solà

Director general a GRUP GIRÓ. President de la Comissió Tècnica d'Internacionalització d'amec

Jordi Serrat

Product and Technology Director a AZBIL TELSTAR. President de la Comissió Tècnica d'Innovació d'amec

Ariadna Marín

General Manager a COATRESA. Presidenta de la Comissió Técnica de Talent d'amec

Joan Manel Casamitjana

Principal Chief Executive Officer a PICVISA (Grup CALAF)

Anton Gomà

Director Financer a ROS ROCA. President de la Comissió Tècnica de Finançament d'amec

Joaquim Montsant

Director Territorial Catalunya i Balears a Cesce, Direcció, desenvolupament i impuls de l'activitat de la Companyia a Catalunya, Aragó, València, Múrcia i Balears. Liderant un projecte d'innovació i adaptació a un nou posicionament al mercat.

Jordi Galtés

CEO a Gomplast Group

Montserrat Ramon

Responsable de Planificació Estratègica a INDUSTRIAS TAPLA

David Linares

Export Manager a Pladur. Postgrau en Lideratge Digital a Universitat Pontifícia Comillas ICAI-ICADE

Älvaro López

Menció d'Honor VI Premi Impuls de la Indústria Connectada | Líder de Recerca de la Càtedra d'Indústria Connectada a la Universitat Pontifícia Comillas ICAI-ICADE

Diego Guri

Subdirector General d'amec des de 2013. Responsable de les Àrees de Desenvolupament de la Comunitat i d'Innovació Corporativa. Economista per la UB i Politòleg especialista en Relacions Internacionals per la UAB. Màster en Pensament i Creativitat (Universitat Ramon Llull). Abans d'amec va treballar a l'Oficina Comercial d'Espanya a Canadà, al COPCA i a ACCIÓ, on va ser Director de la Unitat d'Internacionalització Empresarial. 30 anys de carrera professional en el suport a la competitivitat internacional de l’empresa.

Carmina Castellà

Directora d'amec envasgraf, impulsant el sector (Maquinària envàs i embalatge i perifèrics) a nivell internacional, així com en altres àmbits d'actuació amb l'objectiu d'augmentar-ne la competitivitat. Directora de la Unitat d'Agrupacions, treballant amb els KAM responsables sectorials.

Alejandro Gallego

Director d'expansió a amec Habilito l'equip d'expansió a captar nous membres per a la comunitat amec dissenyant i executant l'estratègia comercial, desenvolupant les col·laboracions de la comunitat amb altres organitzacions empresarials i executem la venda d'activitats i serveis a preus diferencials per a empreses no membres . Director d'amec amtex Coordino el sector de fabricants de solucions per al sector tèxtil. Treballem per millorar la competitivitat de les empreses associades i desenvolupar la seva promoció internacional.

Patrocinadors

Allianz Seguros és la principal filial del Grupo Allianz a Espanya i una de les companyies líders del sector assegurador espanyol.

Accedeix al web

Cesce és la capçalera d'un grup d'empreses que ofereix solucions integrals per a la gestió del crèdit comercial i l'emissió d'assegurança de caució i garanties en part d'Europa i Llatinoamèrica. Cesce és també l'Agència de Crèdit a l'Exportació (ECA) espanyola que gestiona l'assegurança de crèdit a l'exportació, i la cobertura dels riscos a mitjà i llarg termini dels consumidors electrointensius, tots dos per compte de l'Estat.

Accedeix al web

En el marc de les empreses industrials internacionalitzades, BANC SABADELL destaca per la seva xarxa exterior i pot establir relacions internacionals aprofitant els acords subscrits a l'estranger.

A més, disposa d'una àmplia gamma de productes financers a llarg termini, com podrien ser préstecs o lísing, així com en finançament a mitjà/ curt termini, mitjançant remeses electròniques, remeses documentàries, crèdits documentaris d'importació i exportació, el direct debit i finançament operacions de circulant.

Accedeix al web

Col·laboradors

COMARFEX és un Operador Logístic Internacional especialitzat en la logística integral de fires i exposicions, amb un ampli rang de serveis que van des de la recollida dels equips al domicili de l'empresa expositora, fins a la seva col·locació a peu d'estand de qualsevol recinte firal del món i de la seva posterior reexpedició o tornada a origen, un cop finalitzada la fira l'esdeveniment. Compta amb un equip de professionals altament qualificats que sempre garanteixen als expositors un servei ajustat a cada moment a les seves necessitats de transport i optimitzen els costos del mateix. Així mateix Comarfex està especialitzat en fires de maquinària sent nominat com a transitari oficial en les successives edicions de fires tan importants com Interpack, Iffa, Itma, PackExpo, Drupa, Bauma, Conexpo, entre moltes altres.

Visitar web

Knowledge partner

Formem líders que aspiren a tenir un impacte profund, positiu i durador sobre les persones, les empreses i la societat a través de l'excel·lència professional, la integritat i l'esperit de servei.

Aspirem a ser una escola de negocis de referència mundial en el propòsit, inspirant líders que pensin que tothom és important. Acompanyant homes i dones en el viatge per una formació que dura tota la vida, aportem un significat més profund a l'activitat de fer negocis a través de programes de direcció globals, i d'un lideratge basat en una investigació rellevant.

Accedeix al web

Política de precios

INSCRIPCIÓ GENERAL: 290€ (IVA inclòs): La quota inclou:

 • Assistència a la sessió inaugural, a les sessions de debat i als casos d'èxit del matí.
 • Coffee break i dinar de networking
 • Assistència a la sessió de la tarda.

INSCRIPCIÓ NOMÉS TARDA: L'assistència és gratuïta i dóna accés només a la sessió de la tarda.

 

Les empreses membres d'amec disposen de codis de descompte. Demana el teu codi a epahissa@amec.es

 

Early Bird! Les inscripcions realitzades abans del proper 10 de juny disposen d'un 20% de descompte (no acumulable amb altres codis), aprofita aquesta oportunitat! inscriu-te utilitzant el codi: EARLYFORUM

 

Tens alguna pregunta? Contacta amb nosaltres: epahissa@amec.es

Apunta't! Que no t'ho expliquin ;-) 

© 2023 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
 • BforPlanet.jpg
 • TheGlobalCompact.jpg
 • ITMA.jpg
 • Exportarparacrecer.jpg
 • icca.jpg
 • UNE.jpg
 • SEGELL-AGENTS-VERTICAL-SENSE-DATA.png
 • Logo ACCIÓ integrat vertical CAT 004.png