Logo AMEC

Som l'extensió de la teva empresa al país de destinació

La Xarxa internacional d'amec és una potent eina de contactes estratègics en els 38 països de destinació en els quals té representants i delegats, i actua com una extensió de la comunitat amec posant a la vostra disposició la seva experiència i el seu coneixement de cada mercat.

 

Presència a 38 països

La Xarxa internacional d'amec s'abasteix d'experts que actuen a 38 països amb interès comercial per als nostres membres. Els nostres representants i delegats sumen una llarga experiència i un gran coneixement en els mercats en què treballen, en els quals han dut a terme innombrables projectes.

 

amec compta amb representants permanents a Mèxic, els Estats Units, la Xina i l'Índia que li permeten disposar d'informació i oportunitats per a la seva comunitat, a més de multiplicar la seva capacitat d'incidència en aquests mercats.

 

Els representants són els ulls i les orelles d'amec en aquells mercats estratègics on la majoria dels membres d'amec tenen una presència establerta. Estan a disposició d'amec i la seva comunitat per a qualsevol projecte o consulta, ja sigui individual o col·lectiva.

 

Els nostres delegats s'encarreguen de tot allò que necessitem dur a terme al país de destinació: detecció de tendències i oportunitats de negoci, promoció col·lectiva de les nostres empreses, investigacions de mercat, donar suport en el procés d'implantació d'empreses, missions directes i inverses, promoció de fires europees, etc. Poden buscar ajudes a les administracions públiques locals, impulsar projectes de cooperació empresarial i amb les administracions, col·laborar amb l'organització de fires i la promoció de les empreses espanyoles al territori i tot allò que sigui necessari.

 

Sol·licita un servei a la teva mida. T'oferim assessorament individualitzat per a realitzar el teu projecte.

Què t'ofereix la Xarxa internacional d'amec?

Informes a mida en mercats estratègics

Agendes de contactes internacionals

Cerca d'agents i distribuïdors

Acompanyament a la implantació de la teva empresa a l'exterior

Altres tipus de projectes individuals

Solicita una primera reunión sin compromiso 

Sol·licita un servei a la teva mida.

  • * Camps obligatoris

NOTA LEGAL

 

Les dades recollides en aquest document s'utilitzaran en la forma i amb les limitacions que recull la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD). Les dades facilitades pels usuaris s'incorporaran a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable amec.

 


Últimes notícies
© 2020 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
  • BforPlanet.jpg
  • TheGlobalCompact.jpg
  • ITMA.jpg
  • Exportarparacrecer.jpg
  • icca.jpg
  • UNE.jpg
  • SEGELL-AGENTS-VERTICAL-SENSE-DATA.png