Logo AMEC

Quin és el millor marketplace?

A amec t'ajudem a trobar el marketplace ideal per enfocar la teva estratègia de venda digital, segons el teu perfil empresarial i les característiques del teu producte i el mercat de destinació.

 

Demana aquest servei amb el teu KAM d'amec (key account manager).

Els mercats web són una excel·lent opció per generar contactes comercials de qualitat i fer que els compradors que estan buscant el teu producte o solució tecnològica et puguin trobar. I és que el 90 % d'una decisió de compra B2B es realitza amb la informació de l'empresa a internet, per això el cost d'oportunitat de no ser-hi és molt elevat. 
 
En utilitzar els mercats web aprofites el posicionament ja existent i no has de dedicar recursos a estratègies SEO i SEM específiques per potenciar la teva marca en aquest mercat, ja que et bases en la imatge i confiança que genera el mercat web on ets. El comprador entra en aquests cercadors per trobar totes les seves opcions en un sol lloc.  
 
A més, moltes plataformes ofereixen espais especials per a agrupacions i que operen de manera similar a centres sectorials o pavellons nacionals d'una fira, però en línia.  
 
amec coneixem les plataformes digitals clau per situar les empreses en els principals mercats d'oportunitat de cada sector i treballem per aconseguir les millors condicions d'accés per als nostres socis. 
En entorns industrials o de grans compres, el cicle de compra no es completa a internet, però els contactes generats suposen un avantatge competitiu sobre els competidors i una oportunitat de venda que el teu equip comercial pot seguir i tancar.  
 
Amb tantes opcions de mercats web especialitzats en sectors, països o una combinació de tots dos, és important escollir en quines plataformes és millor treballar per generar el màxim de contactes comercials de manera eficient. 
 
A amec t'ajudem a trobar el mercat web ideal per enfocar la teva estratègia de venda digital, segons el teu perfil empresarial, experiència en línia, les característiques del producte i el mercat de destinacióA més, des del departament de màrqueting t'oferim programes de formació per aprendre a operar comercialment en línia, generar nous contactes i aconseguir tancar noves oportunitatis de venda des de l'equip comercial.   

La partida comercial es juga en línia

El camp de joc de les vendes industrials serà en línia!amec et portem l'avantguarda de l'estratègia de vendes digital. 

Últimes notícies
© 2023 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
  • BforPlanet.jpg
  • TheGlobalCompact.jpg
  • ITMA.jpg
  • Exportarparacrecer.jpg
  • icca.jpg
  • UNE.jpg
  • SEGELL-AGENTS-VERTICAL-SENSE-DATA.png
  • Logo ACCIÓ integrat vertical CAT 004.png