Logo AMEC
Cursos - MARKETING INTERNACIONAL

El Storytelling és “l'art de contar històries” de manera efectiva, utilitzant una estructura narrativa que “enganxi” als oients o lectors. Aquesta tècnica es recolza en la creació de personatges, escenaris i conflictes per transmetre missatges de forma més atractiva i emocional, facilitant així una connexió més profunda amb l'audiència.

Un nou món digital i connectat requereix venedors amb noves habilitats comercials. Sense perdre les destreses tradicionals, com ara la generació de confiança, l'escolta activa i la capacitat d'oferir solucions, entre d'altres, cal actualitzar i introduir noves competències que ajudin a diferenciar l'oferta de productes poc diferenciats.

Vols aconseguir un major impacte en les teves comunicacions? Vols generar interès sobre la teva activitat i cridar l'atenció dels teus clients i potencials clients?

 

Una redacció clara, correcta i concisa serveix, a més, no només per captar interès i trànsit, sinó també per mostrar capacitat, professionalitat i generar confiança.

En aquest curs veurem de forma pràctica com hem de crear un compte publicitari a linkedin i a partir d'aquest llançar campanyes publicitàries que acompanyin l'estratègia comercial i/o d'exportació de l'empresa.

amec en col-laboració amb EADA organitza aquest programa sobre Marketing destinat a empreses industrials. Per que no és el  mateix vendre a consumidors que a empreses.

 

6 sessions de 4 hores cadascuna. Atreveix-te amb tot el Programa complet o escull la sessió que més t'interessi.

L'acceleració de la transformació digital als departaments comercials i de vendes està sent espectacular. L'estratègia digital de les empreses industrials ha guanyat molta rellevància durant el darrer any i el canal online ha estat clau per generar oportunitats de negoci.

LinkedIn no és una xarxa social més, és una xarxa professional, si a la vida real tenir bons contactes és important, la importància creix quan passem a allò virtual. LinkedIn us ajuda a generar relacions professionals profitoses i estables.

Saps com utilitzar recursos de l'storytelling per comunicar les teves idees?

 

Saps com destacar entre els teus competidors?

 

Fem presentacions per convèncer el nostre públic perquè canviïn de mentalitat o comportament.

Cursos

Per què formar-te a amec?

amec recollim les inquietuds de les nostres empreses, busquem el millor expert, ideem la formació necessària i convoquem a les persones interessades. També realitzem prospectiva per identificar aquelles temàtiques que poden ser de més interès per als nostres associats.

 • Ens adaptem al teu temps, amb formació presencial, en reproducció en continu, en línia i a la teva empresa.

 • Formació de curta durada i cursos de diverses jornades.

 • Comptem amb els millors experts: CESCE, CIDOB, EADA, ESADE, etc.

 • Tota la nostra formació està altament valorada pels nostres associats: el 2019 va ser puntuada amb un 4,4 sobre 5.

 • Som formadors amb un ampli reconeixement internacional. Participem habitualment com a formadors i ponents a diversos actes tant al nostre país com a l'estranger.

Preus preferencials en formació per a la nostran comunitat

Formació amb descompte

Bonificacions

Últimes notícies
© 2023 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
 • BforPlanet.jpg
 • TheGlobalCompact.jpg
 • ITMA.jpg
 • Exportarparacrecer.jpg
 • icca.jpg
 • UNE.jpg
 • SEGELL-AGENTS-VERTICAL-SENSE-DATA.png
 • Logo ACCIÓ integrat vertical CAT 004.png