Logo AMEC
Formació ABC de l'exportació

Els bàsics de l'exportació

Obrir-se al mercat exterior requereix uns coneixements previs necessaris per dur a terme els projectes amb més seguretat. A amec t'oferim una formació sobre els aspectes indispensables de l'exportació adreçada a totes les persones relacionades amb la internacionalització de l'empresa.

Assentar bé les bases

Comptar amb els coneixements necessaris per exportar és un dels primers passos abans d'operar en qualsevol mercat. amec ofereix a les empreses industrials una formació específica sobre els aspectes essencials de l'exportació. Gràcies a aquesta formació, totes aquelles persones que s'iniciïn en la internacionalització de l'empresa podran fer la seva feina amb unes bases ben assentades. La formació permetrà conèixer tot l'indispensable per exportar amb fiabilitat.

 

Exportar requereix a més una metodologia, que amec posa a disposició dels nostres membres mitjançant aquesta formació. Així mateix, la nostra formació aporta un valor especial, ja que està pensada i dirigida exclusivament a les empreses industrials, amb un contingut basat en tots els aspectes d'interès per a elles. De la mateixa manera, la destinem concretament a les persones que tenen relació amb la internacionalització de l'empresa. 

 

Assistir a la nostra formació, a més, amplia la teva xarxa de contactes.

 

Som experts i referents en formació, tal com avalen les nostres habituals participacions com a ponents especialistes en nombrosos fòrums tant al nostre país com a l'estranger.

Formació accessible i de qualitat

Ens adaptem al teu temps i disponibilitat

Amb formació presencial, en reproducció en continu, en línia i a la teva empresa. Tu tries quina opció és millor per a tu segons el teu dia a dia i disponibilitat.

Cursos de durades diferents

Depenent de la necessitat i la temàtica a tractar, realitzem formació de curta durada o bé cursos que requereixen diverses jornades.

Amb el millor professorat

Comptem amb especialistes en tots els àmbits de la internacionalització i disposem de tres cursos ideats i realitzats íntegrament per experts d'amec.

Preferencials per als nostres membres

En formacions de curta durada, l'assistència és gratuïta i en les més extenses apliquem un 50 % de descompte. Tramitem sense cost la Bonificació Fundae destinada a la formació de treballadors en actiu.

Qualitat contrastada

Tota la nostra formació està altament valorada pels nostres associats: el 2019 va ser puntuada amb un 4,4 sobre 5.

Formació sobre els temes de més interès

Els Incoterms, l'origen de la mercaderia, el pla de màrqueting internacional, màrqueting industrial, recursos en línia per a intel·ligència de mercats, preparar una fira amb èxit, etc.

Pla de formació 2020

Descobreix el nostre pla de formació per a aquest 2020, tot i que l'anem modificant a mesura que els nostres membres ens van demanant formacions ad hoc. Les formacions les proposem a amec encara que també podem realitzar-les a l'oficina del client, si així ho prefereix. 

Descarrega el programa de formació 2020
mail_amec_bx.jpg

On vols que t'enviem aquesta documentació?

L'hem elaborat perquè et sifui especialment útil ;-)   •  He llegit i accepto les condicions legals
  • * Camps obligatoris

NOTA LEGAL

 

Les dades recollides en aquest document s'utilitzaran en la forma i amb les limitacions que recull la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD). Les dades facilitades pels usuaris s'incorporaran a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable amec.

 


Últimes notícies
© 2020 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
  • BforPlanet.jpg
  • TheGlobalCompact.jpg
  • ITMA.jpg
  • Exportarparacrecer.jpg
  • icca.jpg
  • UNE.jpg
  • SEGELL-AGENTS-VERTICAL-SENSE-DATA.png