Logo AMEC

Fent possible les ciutats del futur

Oferim a les ciutats solucions tecnològiques integrals. Ens defineix la innovació i la preocupació per l'entorn. Dotem les nostres empreses d'eines, oportunitats i les tendències que marquen el nou rumb per així avançar i seguir competint amb més garanties.

Què fem per tu

Et representem

Som el punt de trobada de les empreses internacionalitzades a Espanya. Et representem davant l'Administració i els mitjans de comunicació. Traslladem les necessitats del sector i influïm.

Fomentem la col·laboració entre empreses

Creiem en la col·laboració entre empreses i l'afavorim per compartir sinergies i arribar més lluny. Identifiquem oportunitats. La fomentem dins del sector, entre sectors i a tot l'ecosistema d'amec. Propiciem contínuament els espais de treball en xarxa.

Som referència en internacionalització

Ajudem els nostres membres en la internacionalització, consolidació i obertura de nous mercats. Identifiquem oportunitats i els països d'interès. Et donem suport en qualsevol projecte mitjançant la nostra experiència i la nostra Xarxa internacional.

Identifiquem oportunitats i t'acostem a la venda

Apropem les empreses al canal contracte. Ajudem els nostres membres identificant oportunitats i creant-les, som a les principals fires internacionals, facilitem els contactes als diferents mercats i fomentem les trobades amb els clients potencials.

Integrem la sostenibilitat i la innovació com a estratègia

Les dues tendències seran les protagonistes en una realitat tremendament canviant que viurem. Les empreses que sàpiguen reaccionar més ràpid davant les necessitats dels nous mercats seran més eficients i productives.

La importància del talent

Fomentem la integració d'habilitats toves en les estratègies corporatives, que donen prioritat a les capacitats humanes. Habilitats comunicatives per impulsar relacions òptimes i que contemplen com a objectius de negoci tenir cura de les persones, les necessitats dels consumidors i dels empleats.

  Amplia el teu potencial a la Plataforma de Promoció Internacional 
 

 

Descobreix aquí la Plataforma de Promoció Internacional Spanish Solutions for Smart Cities, l'aparador virtual dels fabricants espanyols de solucions sostenibles per a ciutats intel·ligents.

 

Participa en aquest projecte d'amec, on aglutinem cadascun dels sectors industrials de la nostra comunitat i els posem en valor, amb l'objectiu d'impactar i captar l'interès de les empreses client a l'estranger.

 


Visita la pàgina Spanish Solutions for Smart Cities link-arrow.svg

 

Qui ens integra

Com a clúster espanyol de tecnologies urbanes, amec urbis engloba els següents àmbits:


Mobilitat: comprèn la seguretat viària, la senyalització, el control i l'ordenació del trànsit, el control d'accessos i aparcaments, i les infraestructures per al vehicle elèctric.


Medi ambient: inclou la recollida i el tractament de residus, el tractament d'aigües, l'anàlisi, el control i tractament de l'aire i la contaminació acústica.


Paisatge urbà: conté l'equipament i el mobiliari urbà, la il·luminació, els espais verds, els parcs infantils i els sistemes de gestió de l'equipament.

Les tendències del sector

Quatre megatendències determinen el panorama actual:

 • L'imparable procés d'urbanització de la població mundial.
 • La necessitat de fer un ús sostenible de recursos cada vegada més limitats.
 • La revolució de les tecnologies de la informació i la comunicació.
 • La recuperació de la ciutat per a les persones.

 

Aquestes megatendències obren diverses oportunitats per al sector en els següents àmbits:

El nou paradigma de la mobilitat

La ciutat compartida i circular

Edge computing

IDC

Disseny antisocial i defensiu

Informe de prospectiva de mercats

Descobreix amb aquest informe quins mercats brinden més oportunitats per al sector de l'equipament i les tecnologies urbanes.

Sol·licita informació
mail_amec_bx.jpg

On vols que t'enviem aquesta documentació?

L'hem elaborat perquè et sifui especialment útil ;-)  •  He llegit i accepto les condicions legals
 • * Camps obligatoris

NOTA LEGAL

 

Les dades recollides en aquest document s'utilitzaran en la forma i amb les limitacions que recull la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD). Les dades facilitades pels usuaris s'incorporaran a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable amec.

 


Qui lidera amec urbis?

Descobreix quines empreses estan liderant l'agrupació. Per a això et convidem a visitar l'apartat d'«estructura corporativa» de la nostra entitat, en què  confirmareu que som una entitat completament autogovernada per empreses membres.

Consell directiu d'amec urbis

Col·laborem i som membres de

 • Som membres del comitè organitzador de la fira SMAGUA
 • Col·laborem amb la fira INTERTRAFFIC
 • Col·laborem amb la fira SMART CITY WORLD CONGRESS (SMCWC)
 • Col·laborem amb la fira MUNICIPALIA
 • Som vocals en els comitès tècnics de normalització CTN 178/SC 3-4 Mobilitat i plataformes de transport/Energia i medi ambient i CTN 199 Equipament per a la gestió de trànsit.

Som membres del consorci Smart City Tech

Estem en aquest important consorci format per entitats de l'ecosistema Smart City de la Unió Europea, que inclou a deu socis de set països: amec, DSP Valley, Brains Business, BICCnet, GAIA, Systematic, SCC Clúster, House of Energy, TICE.PT i Danish Sound Network. El consorci aglutina més de 3500 empreses vinculades al sector.
La missió del consorci SmartCityTech és facilitar la cooperació global entre les parts interessades amb l'objectiu de desenvolupar i realitzar models de valor innovadors per a àrees urbanes. Tot això estimulant la col·laboració en projectes concrets que condueixin a un valor afegit per a totes les parts i construint un ecosistema de companyies, formuladors de polítiques, acadèmia, inversors i ciutadans a punt per participar en projectes conjunts. Desenvolupem una visió conjunta i capacitats d'innovació global sobre solucions digitals intel·ligents per a àrees urbanes que conduirà a concentrar els recursos disponibles en aquelles activitats que puguin generar l'impacte més gran per a les àrees urbanes.

 • 15

  novembre

  Adaptive Industry
  De 16:00 a 19:00
Últimes notícies
© 2023 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
 • BforPlanet.jpg
 • TheGlobalCompact.jpg
 • ITMA.jpg
 • Exportarparacrecer.jpg
 • icca.jpg
 • UNE.jpg
 • SEGELL-AGENTS-VERTICAL-SENSE-DATA.png
 • Logo ACCIÓ integrat vertical CAT 004.png