Logo AMEC

Experiència internacional per a tota la indústria

Som una comunitat d'empreses de maquinària i accessoris industrials que ofereixen les solucions més personalitzades per desenvolupar una indústria puixant. Representem al sector, col·laborem i acompanyem els nostres membres en la seva sortida als mercats, la innovació i la recerca de l'eficiència i la sostenibilitat.

Què fem per tu

Impulsem la teva internacionalització

Et donem suport i t'acompanyem en la consolidació i obertura de mercats, estudiem els països més interessants del nostre sector, identifiquem les principals fires, tramitem ajuts, et facilitem els contactes d'interès en cada mercat i t'oferim accés a la nostra Xarxa internacional.

T'acostem a la venda

Facilitem les trobades amb clients potencials a fires, esdeveniments o trobades especialment organitzades a Espanya i a l'exterior.

Representem al sector a escala nacional i internacional

Representem al sector, parlem amb l'Administració i els mitjans i influïm. Establim relacions amb les principals associacions d'interès internacionals i tenim presència en els esdeveniments rellevants a escala internacional.

Fomentem la col·laboració

Facilitem els espais d'interacció entre les empreses perquè puguin compartir sinergies, sensibilitzem sobre els avantatges de la col·laboració i identifiquem oportunitats concretes de col·laboració entre les empreses.

Promovem la sostenibilitat

Promovem la col·laboració i la innovació per oferir conjuntament una oferta de maquinària sostenible, en línia amb les noves tendències del mercat.

Potenciem l'activitat en l'àmbit del Talent

Coneixedors de les dificultats de trobar talent, portem a terme la identificació de perfils, hem creat un grup de treball de talent i fem de lobby a l'Administració. Fem arribar el talent dels estudiants a les empreses i millorem la imatge del sector als centres d'estudis especialitzats.

Les tendències del nostre sector

Eficiència energètica i sostenibilitat

Un dels aspectes en què es concentra la inversió és aconseguir màquines amb una major eficiència energètica. El sector se centra també en la recerca de solucions que puguin posicionar-se com a sostenibles, de reducció de CO2, de reducció del consum d'aigua, etc. En definitiva, la producció de màquines líders en el paradigma preu-qualitat-sostenibilitat.

Automatització en els processos

Automatització de les màquines i dels processos. L'evolució cap a la connexió de les màquines ens porta a caminar cap a la fàbrica intel·ligent.

Nous materials

La indústria està vivint un canvi important a causa també de la utilització de nous materials. Això condueix a la innovació en tecnologia per a l'ús de materials reciclables i tècnics d'una banda, i per al desenvolupament de materials i equips intel·ligents de l'altra.

Informe de prospectiva de mercats

Descobreix amb aquest informe elaborat per l'Observatori d'amec quins mercats brinden  més oportunitats per a la indústria de la maquinària i accessoris industrials.

Sol·licita informació
mail_amec_bx.jpg

On vols que t'enviem aquesta documentació?

L'hem elaborat perquè et sifui especialment útil ;-)   •  He llegit i accepto les condicions legals
  • * Camps obligatoris

NOTA LEGAL

 

Les dades recollides en aquest document s'utilitzaran en la forma i amb les limitacions que recull la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD). Les dades facilitades pels usuaris s'incorporaran a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable amec.

 


Director d'amec indústria

Alejandro Gallego és el director d' amec indústria. La seva visió estratègica està donant a l'entitat un gran impuls internacional, amb noves oportunitats per a tots els seus membres. 

Últimes notícies
© 2023 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
  • BforPlanet.jpg
  • TheGlobalCompact.jpg
  • ITMA.jpg
  • Exportarparacrecer.jpg
  • icca.jpg
  • UNE.jpg
  • SEGELL-AGENTS-VERTICAL-SENSE-DATA.png
  • Logo ACCIÓ integrat vertical CAT 004.png