Logo AMEC

Fabricants de tecnologia avançada per a plàstic i cautxú

amec imapc agrupa els fabricants de tecnologia i afins per a plàstics i cautxúEls ajudem en l'obertura de nous mercats internacionals, tenim un impacte en la seva competitivitat a partir dels serveis d'amec i les activitats que organitzem. Generem espais per a la col·laboració i la transferència de coneixement, els donem suport per afrontar amb èxit els grans reptes, com la sostenibilitat i l'adaptació als canvis, i treballem per  influir i donar-los visibilitat en el panorama espanyol i europeu.

Què fem per tu

Som referència en internacionalització

Ajudem els nostres membres en la internacionalització, consolidació i obertura de nous mercats. Identifiquem oportunitats, els països d'interès, les principals fires i acostem les empreses a la venda.

Et representem

Entitat de referència del sector i interlocutora davant l'Administració i la premsa. Estem a les principals fires mundials, ens preocupem per la visibilitat del sector i influïm.

Fomentem el treball en xarxa i la col·laboració

Col·laborar aporta sempre un benefici. Assegurem als nostres membres sectorials i intersectorials espais d'interacció perquè puguin compartir sinergies i identificar oportunitats concretes de col·laboració.

Posem el focus en la sostenibilitat

Objectivem l'ús dels envasos de plàstic, informem les empreses sobre sostenibilitat i plàstics, noves tendències, sensibilitzem i fem de lobby davant l'Administració.

Potenciem l'activitat en l'àmbit del talent

El talent és competitivitat, i el nostre objectiu és ajudar a identificar perfils, millorar l'atractivitat de les empreses, promocionar el sector en l'àmbit de la Formació Professional i l'ESO, crear un grup de treball de talent i fer de lobby davant l'Administració.

Identifiquem oportunitats i t'acostem a la venda

Promovem les trobades amb els clients, acostem els nostres membres a la venda i creem oportunitats.

  Amplia el teu potencial a la Plataforma de Promoció Internacional 
 

 

Descobreix aquí la Plataforma de Promoció Internacional Spanish Technologies for Plastics, l'aparador virtual dels fabricants espanyols de tecnologia avançada per a plàstic i cautxú.

 

Participa en aquest projecte d'amec, on aglutinem cadascun dels sectors industrials de la nostra comunitat i el posem en valor, amb l'objectiu d'impactar i captar l'interès de les empreses client a l'estranger.

 


Visita la pàgina Spanish Technologies for Plasticslink-arrow.svg

 

Qui ens integra

La indústria que agrupa amec imapc proporciona tecnologia i solucions als sectors de l'automòbil, envàs i embalatge, i moble i joguina, que estan en contínua transformació. Les principals tecnologies que fabriquen són:

 • Injecció i extrusió.

 • Bufament.

 • Dosificació, transport i emmagatzematge.

 • Flexografia i bosses.

 • Bobinatge i premsatge.

 • Auxiliars i motlles.

Les tendències del nostre sector

Eficiència energètica i sostenibilitat

La principal tendència que segueixen les empreses és la d'optimitzar el rendiment de les màquines. Això implica, d'una banda, reduir el consum de recursos energètics.

Cerca de processos més ràpids i automatització

La indústria se centra tant a gastar menys energia com a optimitzar els processos. Reduint el temps necessari per realitzar totes les operacions s'aconsegueix aprofitar més hores productives i incrementar l'activitat. L'automatització i la indústria 4.0 són claus.

Sostenibilitat

Les millores i innovacions de producte i processos permeten a la nostra comunitat destacar per la seva adaptació ràpida davant dels constants canvis que afronten els sectors com el de l'envàs o l'automòbil.

Las principales citas en 2021

Trobada per fomentar la col·laboració

Trobada amb enginyeries espanyoles

Informe de prospectiva de mercats

Descobreix amb aquest informe quins mercats brinden més oportunitats per al sector del plàstic i el cautxú.

Sol·licita informació
mail_amec_bx.jpg

On vols que t'enviem aquesta documentació?

L'hem elaborat perquè et sifui especialment útil ;-)  •  He llegit i accepto les condicions legals
 • * Camps obligatoris

NOTA LEGAL

 

Les dades recollides en aquest document s'utilitzaran en la forma i amb les limitacions que recull la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD). Les dades facilitades pels usuaris s'incorporaran a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable amec.

 


Qui lidera amec imapc?

Descobreix quines empreses estan liderant l'agrupació. Per a això et convidem a visitar l'apartat d'«estructura corporativa» de la nostra entitat, en què  confirmareu que som una entitat completament autogovernada per empreses membres.

Consell directiu d'amec imapc

Directora d'amec imapc

Carmina Castellà fa 6 anys que és al capdavant d' amec imapc i ha convertit l'entitat en un referent a escala nacional i en un interlocutor reconegut a escala europea.

 

És una executiva experimentada en la direcció d'associacions sectorials. Coneixedora de les tendències, les fires internacionals de referència, les revistes tècniques i les entitats del sector alimentari en l'àmbit espanyol i internacional. 

Som membres i col·laborem amb:

Comitè organitzador EQUIPLAST

EUROMAP

UNE i CTN

Revistes tècniques

ICEX i ACCIÓ i la resta d'entitats regionals de comerç exterior

AVEP, ANAIP, CEP

Últimes notícies
© 2023 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
 • BforPlanet.jpg
 • TheGlobalCompact.jpg
 • ITMA.jpg
 • Exportarparacrecer.jpg
 • icca.jpg
 • UNE.jpg
 • SEGELL-AGENTS-VERTICAL-SENSE-DATA.png
 • Logo ACCIÓ integrat vertical CAT 004.png