Logo AMEC

Assegurant mecanismes

Agrupem les empreses de subministrament industrial i ferreteria. Col·laborem per aprofitar sinergies i noves oportunitats, i oferim eines per a una bona adaptació, i donem suport a la internacionalització i a la creixent innovació.

Què fem per tu

Et representem

Som el punt de trobada de les empreses internacionalitzades a Espanya. Et representem davant l'Administració i els mitjans de comunicació. Traslladem les necessitats del sector i influïm.

Fomentem la col·laboració entre empreses

Creiem en la col·laboració entre empreses i l'afavorim per compartir sinergies i arribar més lluny. Identifiquem oportunitats. La fomentem dins del sector, entre sectors i a tot l'ecosistema d'amec. Propiciem contínuament els espais de treball en xarxa.

Som referència en internacionalització

Ajudem els nostres membres en la internacionalització, consolidació i obertura de nous mercats. Identifiquem oportunitats i els països d'interès. Et donem suport en qualsevol projecte mitjançant la nostra experiència i la nostra Xarxa internacional.

Identifiquem oportunitats i t'acostem a la venda

Apropem les empreses al canal contracte. Ajudem els nostres membres identificant oportunitats i creant-les, som a les principals fires internacionals, facilitem els contactes als diferents mercats i fomentem les trobades amb els clients potencials.

Integrem la sostenibilitat i la innovació com a estratègia

Les dues tendències seran les protagonistes en una realitat tremendament canviant que viurem. Les empreses que sàpiguen reaccionar més ràpid davant les necessitats dels nous mercats seran més eficients i productives.

La importància del talent

Fomentem la integració d'habilitats toves en les estratègies corporatives, que donen prioritat a les capacitats humanes. Habilitats comunicatives per impulsar relacions òptimes i que contemplen com a objectius de negoci tenir cura de les persones, les necessitats dels consumidors i dels empleats.

  Amplia el teu potencial a la Plataforma de Promoció Internacional 
 

 

Descobreix aquí la Plataforma de Promoció Internacional Spanish Hardware Components and Tools, l'aparador virtual de les empreses espanyoles fabricants de subministrament industrial i ferreteria.

 

Participa en aquest projecte d'amec, on aglutinem cadascun dels sectors industrials de la nostra comunitat i els posem en valor, amb l'objectiu d'impactar i captar l'interès de les empreses client a l'estranger.

 


Visita la pàgina Spanish Hardware Components and Tools link-arrow.svg

 

Atents als canvis

Hem realitzat un estudi del sector a Espanya que ens ha permès identificar les seves fortaleses i debilitats. Això ens ajudarà a adoptar una estratègia òptima per enfrontar-nos als reptes que tenim al davant.

Qui ens integra

amec fertech engloba els següents àmbits:

 • Manyeria per a mobles, portes i finestres: serralleria elèctrica, panys mecànics i electrònics, frontisses, passadors, tancadors, cilindres i protectors, tancaportes i obreportes, armadures, elements antipànic, frens.
 • Ferramentes per a mobles, portes i finestres: tiradors, manetes, manilles, poms, nanses, penjadors, barres i suports, topalls de porta.
 • Instruments de mesura: flexòmetres, cintes mètriques, nivells, escaires, metrologia, mesuradors làser.
 • Altres: cargols i fixacions, broques, perfils, suports, cadenes, molles, rodaments per a mobles, abraçadores, fixacions.

Les tendències del nostre sector

Venda online

El mercat de la ferreteria i el bricolatge està experimentant un creixement destacable en el canal en línia. La internacionalització és un dels factors que més està contribuint a l'auge de la venda en línia, ja que els fabricants se senten més còmodes amb aquest canal en mercats exteriors que en el domèstic, on ja disposen d'una xarxa comercial poc disposada a compartir espai.

Ampliació de la base de clients

La confluència entre l'auge de la remodelació i el d'aficionats al bricolatge ha conduït a l'augment de clients no professionals. Aquesta tendència té una repercussió directa sobre les estratègies de màrqueting i la diversificació dels canals de venda.

Nous materials

Com a conseqüència de l'accés de clients no professionals, el sector ha evolucionat en el disseny dels productes, menys pesats i més fàcils d'utilitzar i instal·lar, per adequar-se a usuaris no experts.

Tecnologia làser

La tecnologia làser està creixent en l'àmbit de les eines de mesurament. En comparació amb les cintes mètriques tradicionals, aporta precisió i comoditat per a la mesura de grans distàncies o espais de difícil accés. Combinada amb altres tecnologies, com el Bluetooth, permet, a més, la transferència dels mesuraments, el que afegeix l'avantatge de l'eficiència.

Optimització de l'espai

L'espai habitable i assequible és escàs en les creixents àrees urbanes, la qual cosa es trasllada en cases cada vegada més petites. Per al sector això representa un desafiament i una oportunitat que exigeix ​​adaptar els productes a una escala més petita sense sacrificar el confort.

Tecnologia per a cases intel·ligents

Els avenços en domòtica i les aplicacions per a les llars intel·ligents estan actuant com a impulsors de la innovació en els subsectors de serralleria i ferramentes, com els panys accionats des de mòbils intel·ligents o amortidors per calaixos que permeten tancaments silenciosos. De la mateixa manera, l'aplicació de l'IdC a les llars també comença a influir sobre el sector, amb tecnologies com l'activació de portes i calaixos amb la veu.

A més de la nostra presència a les principals fires internacionals, aquest 2020: 

- Elaborarem un informe del sector marítim

- Realitzarem una jornada contracte dirigida al sector hoteler i naval

- Realitzarem jornades sobre eficiència energètica 

- Missions a l'Índia i Etiòpia

- Portarem a clients potencials a Cevisama i Expoferretera

 

Ens espera un 2020 molt actiu!

Informe de prospectiva de mercats

Descobreix amb aquest informe elaborat per l'Observatori d'amec quins mercats brinden  més oportunitats per al sector del subministrament industrial i ferreteria.

Sol·licita informació
mail_amec_bx.jpg

On vols que t'enviem aquesta documentació?

L'hem elaborat perquè et sifui especialment útil ;-)  •  He llegit i accepto les condicions legals
 • * Camps obligatoris

NOTA LEGAL

 

Les dades recollides en aquest document s'utilitzaran en la forma i amb les limitacions que recull la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD). Les dades facilitades pels usuaris s'incorporaran a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable amec.

 


Qui lidera amec fertech?

Descobreix quines empreses estan liderant l'agrupació. Per a això et convidem a visitar l'apartat d'«estructura corporativa» de la nostra entitat, en què  confirmareu que som una entitat completament autogovernada per empreses membres.

Consell directiu d'amec fertech
Últimes notícies
© 2023 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
 • BforPlanet.jpg
 • TheGlobalCompact.jpg
 • ITMA.jpg
 • Exportarparacrecer.jpg
 • icca.jpg
 • UNE.jpg
 • SEGELL-AGENTS-VERTICAL-SENSE-DATA.png
 • Logo ACCIÓ integrat vertical CAT 004.png