Logo AMEC

Les empreses líders en la fabricació de tecnologia per a l'envàs i l'embalatge

amec envasgraf agrupa les empreses més competitives en tecnologia per a envàs, embalatge i afinsLes ajudem en l'obertura de nous mercats internacionals i tenim un impacte en la seva competitivitat a partir dels serveis d' amec i les activitats que organitzem.

Generem espais per a la col·laboració entre indústries i per a la transferència de coneixement, acompanyem les empreses a afrontar amb èxit els grans reptes de la sostenibilitat i l'adaptació als canvis, i treballem per influir i donar-los visibilitat en el panorama espanyol i europeu.

Què fem per tu

Som referència en internacionalització

Ajudem els nostres membres en la internacionalització, consolidació i obertura de nous mercats. Identifiquem oportunitats, els països d'interès, les principals fires i acostem les empreses a la venda.

Et representem

Entitat de referència del sector i interlocutora davant l'Administració i la premsa. Estem a les principals fires mundials, ens preocupem per la visibilitat del sector i influïm.

Fomentem el treball en xarxa i la col·laboració

Col·laborar aporta sempre un benefici. Assegurem als nostres membres sectorials i intersectorials espais d'interacció perquè puguin compartir sinergies i identificar oportunitats concretes de col·laboració.

Posem el focus en la sostenibilitat

Objectivem l'ús dels envasos de plàstic, informem les empreses sobre sostenibilitat i plàstics, noves tendències, sensibilitzem i fem de lobby davant l'Administració.

Potenciem l'activitat en l'àmbit del talent

El talent és competitivitat i el nostre objectiu és ajudar a identificar perfils, millorar l'atractivitat de les empreses, promocionar el sector en l'àmbit de la Formació Professional i l'ESO, crear un grup de treball de talent i fer de lobby davant l'Administració.

Tenim un impacte en la competitivitat de les nostres empreses

Tenim un impacte en la competitivitat de les nostres empreses a partir de la generació d'espais per a la col·laboració entre elles, la transferència de coneixement, la influència i la visibilitat.

  Amplia el teu potencial a la Plataforma de Promoció Internacional 
 

 

Descobreix aquí la Plataforma de Promoció Internacional Spanish Packaging Technologies, l'aparador virtual de la indústria espanyola de tecnologia per a l'envàs, l'embalatge, l'embotellament i el grafisme.

 

Participa en aquest projecte d'amec, on aglutinem cadascun dels sectors industrials de la nostra comunitat i els posem en valor, amb l'objectiu d'impactar i captar l'interès de les empreses client a l'estranger.

 


Visita la pàgina Spanish Packaging Technologies link-arrow.svg

 

Qui ens integra

Els nostres membres tenen com a clients als sectors d'alimentació i begudes, farmàcia, cosmètica, química, neteja de la llar i construcció, entre d'altres, als quals faciliten  tecnologia de:

 • Maquinària i accessoris d'envàs i embalatge.
 • Maquinària i accessoris d'embotellament.
 • Maquinària d'etiquetatge, codificació, marcatge i impressió.
 • Logística, manipulació, emmagatzematge i final de línia.
 • Matèries primeres i envasos, embalatges.
 • Enginyeries/integradors.

 

Les tendències del nostre sector

Eficiència energètica i sostenibilitat

Millora en la qual se centren les empreses, amb processos més versàtils i sostenibles. Màquines amb menor consum energètic i desenvolupament per assegurar la sostenibilitat i l'economia circular.

Automatització en els processos

Grau més alt d'automatització, canvis de formats automàtics, desenvolupament de tecnologies per a l'envasament actiu, més connectivitat.

Disseny i seguretat de les màquines

Disseny higiènic en els equips, noves tecnologies per a l'envasament actiu, millora de l'ergonomia de les màquines, adaptació de les màquines per satisfer les exigències del màrqueting i per complir amb el control dels paràmetres d'asèpsia i esterilització.

Informe de prospectiva de mercats

Descobreix amb aquest informe quins mercats brinden més oportunitats per al sector de l'envàs i embalatge.

Sol·licita informació
mail_amec_bx.jpg

On vols que t'enviem aquesta documentació?

L'hem elaborat perquè et sifui especialment útil ;-)  •  He llegit i accepto les condicions legals
 • * Camps obligatoris

NOTA LEGAL

 

Les dades recollides en aquest document s'utilitzaran en la forma i amb les limitacions que recull la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD). Les dades facilitades pels usuaris s'incorporaran a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable amec.

 


Governança

Descobreix quines empreses estan liderant l'agrupació. Per a això et convidem a visitar l'apartat d'«estructura corporativa» de la nostra entitat, en què  confirmareu que som una entitat completament autogovernada per empreses membres.

Consell directiu d'amec envasgraf

Directora d'amec envasgraf

Carmina Castellà fa 15 anys que és al capdavant d' amec envasgraf i ha convertit l'entitat en un referent a escala nacional i en un interlocutor reconegut a escala europea.

 

És una executiva experimentada en la direcció d'associacions sectorials. Coneixedora de les tendències, les fires internacionals de referència, les revistes tècniques i les entitats del sector alimentari en l'àmbit espanyol i internacional. 

Som membres i col·laborem amb:

Comitè organitzador d'HISPACK

Consell directiu de PACKNET i FOOD FOR LIFE

PACKAGING CLUSTER

EUROPAMA i COPAMA

AINIA, ITENE, IRTA, CERPTA, EURECAT i LEITAT

UNE i CTN

Revistes tècniques

ICEX i ACCIÓ i la resta d'entitats regionals de comerç exterior

AVEP, ANAIP

Últimes notícies
© 2022 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
 • BforPlanet.jpg
 • TheGlobalCompact.jpg
 • ITMA.jpg
 • Exportarparacrecer.jpg
 • icca.jpg
 • UNE.jpg
 • SEGELL-AGENTS-VERTICAL-SENSE-DATA.png
 • Logo ACCIÓ integrat vertical CAT 004.png