Logo AMEC

Equipant edificis i llars per al benestar

amec ascon som el punt de trobada entre els fabricants d'equipament d'interiors, bany, tècnica sanitària i HVAC. Compartim inquietuds i sinergies en un món en transformació en el qual la sostenibilitat, el talent i la digitalització ja són claus, i brindem suport i acompanyament per a assegurar la competitivitat internacional i la innovació dels nostres membres en el mercat global.

Què fem per tu

Et representem

Som el punt de trobada de les empreses internacionalitzades a Espanya. Et representem davant l'Administració i els mitjans de comunicació. Traslladem les necessitats del sector i influïm.

Fomentem la col·laboració entre empreses

Creiem en la col·laboració entre empreses i l'afavorim per compartir sinergies i arribar més lluny. Identifiquem oportunitats. La fomentem dins del sector, entre sectors i a tot l'ecosistema d'amec. Propiciem contínuament els espais de treball en xarxa.

Som referència en internacionalització

Ajudem els nostres membres en la internacionalització, consolidació i obertura de nous mercats. Identifiquem oportunitats i els països d'interès. Et donem suport en qualsevol projecte mitjançant la nostra experiència i la nostra Xarxa internacional.

Identifiquem oportunitats i t'acostem a la venda

Apropem les empreses al canal contracte. Ajudem els nostres membres identificant oportunitats i creant-les, som a les principals fires internacionals, facilitem els contactes als diferents mercats i fomentem les trobades amb els clients potencials.

Integrem la sostenibilitat i la innovació com a estratègia

Les dues tendències seran les protagonistes en una realitat tremendament canviant que viurem. Les empreses que sàpiguen reaccionar més ràpid davant les necessitats dels nous mercats seran més eficients i productives.

La importància del talent

Fomentem la integració d'habilitats toves en les estratègies corporatives, que donen prioritat a les capacitats humanes. Habilitats comunicatives per impulsar relacions òptimes i que contemplen com a objectius de negoci tenir cura de les persones, les necessitats dels consumidors i dels empleats.

  Amplia el teu potencial a la Plataforma de Promoció Internacional
 

 

Descobreix aquí la Plataforma de Promoció Internacional Spanish Equipment for Bathroom, Kitchen & HVAC, l'aparador virtual de la indústria espanyola d'equipament per a bany, sanejament i ventilació.

 

Participa en aquest projecte d'amec, on aglutinem cadascun dels sectors industrials de la nostra comunitat i els posem en valor, amb l'objectiu d'impactar i captar l'interès de les empreses client a l'estranger.

 


Visita la pàgina Spanish Equipment for Bathroom, Kitchen & HVAC link-arrow.svg

 

Qui ens integra

A la comunitat d' amec ascon els nostres membres són empreses industrials que tenen com a clients a promotors i constructors, per als que fabriquen i ofereixen les següents solucions:

 • Interiors: tots els elements per al bany, cuina, cortines i il·luminació.
 • Tècnica sanitària: fabricants de vàlvules, ràcords, mànegues, recanvis i mescladors termostàtics.
  Sanejament: conducció de fluids, tubs i canonades en l'espai públic.
 • HVAC: fabricants de sistemes de calefacció i aire condicionat, pensats per refrigerar o climatitzar un ambient i assegurar una correcta humitat atmosfèrica i purificació de l'aire.
 • Altres materials de construcció: revestiments, terra, portes i finestres, eines per a la construcció.

Les tendències del nostre sector

Digitalització

La digitalització en la construcció ha permès als contractistes crear models 3D de projectes per a la coordinació dels elements físics i la sincronització d'un projecte. Les empreses de disseny i enginyeria són les primeres a veure la disrupció en els seus negocis, a través de models BIM. Els agents que no formin part del sistema de dades estaran en desavantatge. Els objectes digitalitzats i les dades poden ser fins i tot venuts a mercats web digitals, com BIMobject.

Impressió 3D

La integració de la tecnologia d'impressió 3D canviarà la forma de produir per facilitar treballar més amb els detalls i el disseny.

La tecnologia intel·ligent a casa

Nous conceptes garanteixen la màxima llibertat de planificació i disseny a la llar. Funcions de confort, com ara l'ompliment automàtic de la banyera o d'escalfament, o l'Smart Water, a través de les fascinants coreografies amb diversos punts de sortida d'aigua.

Sostenibilitat i materials reutilitzables

La indústria de la construcció està adoptant el paradigma de l'economia circular mitjançant la recuperació dels materials. Els projectes pilot que s'estan duent a terme a la Unió Europea parlen d'una reducció de fins al 75 % de tots els residus generats. Més enllà dels beneficis per al medi ambient, en els països en desenvolupament pot significar una reducció del preu dels habitatges, facilitat en la construcció i major competitivitat.

Prefabricació i modularització

La construcció de cases a partir de peces prefabricades i mòduls és un dels grans canvis del sector. Entre els beneficis s'hi troben un 50 % de reducció en temps de construcció, menors costos laborals i un ús menor de materials. Per als seus habitants, la flexibilitat d'aquest tipus de construcció és també un aspecte important a tenir en compte. Però també té els seus desavantatges. Són moltes les empreses que no saben com fabricar amb aquest model, ni gestionar el transport i la logística.

Disseny

L'estil vintage seguirà sent gran tendència en banys de moda. Les rajoles amb tons de colors vius seran la seva punta de llança. També hi haurà un auge en l'ús de la fusta: la naturalitat serà molt valorada sempre que s'aconsegueixi amb materials derivats de la natura. L'ambient orgànic serà característic. Encara que també afavorirà l'adequació a estils més moderns o industrials.

Informe de prospectiva de mercats

Descobreix quins mercats brinden més oportunitats per als fabricants d'equipament i solucions per a construcció i hàbitat.

Sol·licita informació
mail_amec_bx.jpg

On vols que t'enviem aquesta documentació?

L'hem elaborat perquè et sifui especialment útil ;-)  •  He llegit i accepto les condicions legals
 • * Camps obligatoris

NOTA LEGAL

 

Les dades recollides en aquest document s'utilitzaran en la forma i amb les limitacions que recull la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD). Les dades facilitades pels usuaris s'incorporaran a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable amec.

 


Qui lidera amec ascon?

Descobreix quines empreses estan liderant l'agrupació. Per a això et convidem a visitar l'apartat d'«estructura corporativa» de la nostra entitat, en què  confirmareu que som una entitat completament autogovernada per empreses membres.

Consell directiu d'amec ascon

Som membres i col·laborem amb:

 • Representants a Espanya i Portugal de la fira KBC Xina.
 • BIMÉTICA: Plataforma internacional d'arxius BIM.
 • Col·laborem amb la fira CEVISAMA.
 • Col·laborem amb la fira INTERIHOTEL.
 • Col·laborem amb l'esdeveniment hotel Design.
 • Col·laborem amb ICEX, ACCIÓ, AREX.
 • Som vocals en els comitès tècnics de normalització: CTN S/C 3 Valvuleria; CTN/SC4 Dutxes d'emergència; CTN 19 S/C Tubs, peces especials i accessoris de fosa i brides; i CTN 19 Canonades de fosa, aixetes, valvuleria i accessoris de materials metàl·lics.
Últimes notícies
© 2022 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
 • BforPlanet.jpg
 • TheGlobalCompact.jpg
 • ITMA.jpg
 • Exportarparacrecer.jpg
 • icca.jpg
 • UNE.jpg
 • SEGELL-AGENTS-VERTICAL-SENSE-DATA.png
 • Logo ACCIÓ integrat vertical CAT 004.png