Logo AMEC

Fabricants d'equipament elèctric

amec amelec és una comunitat que integra els fabricants espanyols d'equipament elèctric de baixa, mitja i alta tensió. La col·laboració entre els nostres membres és clau per fer front a la transformació del sector amb noves estratègies que impliquen la innovació i la internacionalització.

Què fem per tu

Et representem

Som el punt de trobada de les empreses internacionalitzades a Espanya. Et representem davant l'Administració i els mitjans de comunicació. Traslladem les necessitats del sector i influïm.

Fomentem la col·laboració entre empreses

Creiem en la col·laboració entre empreses i l'afavorim per compartir sinergies i arribar més lluny. La fomentem dins del sector, entre sectors i a tot l'ecosistema d'amec. Identifiquem oportunitats i afavorim contínuament els espais de treball en xarxa.

Som referència en internacionalització

Ajudem els nostres membres en la internacionalització, consolidació i obertura de nous mercats. Identifiquem els països d'interès. Et donem suport en qualsevol projecte mitjançant la nostra experiència i la nostra Xarxa internacional.

Identifiquem oportunitats i t'acostem a la venda

Apropem les empreses al canal contracte. Ajudem els nostres membres identificant oportunitats i creant-les, som a les principals fires internacionals, facilitem els contactes als diferents mercats i fomentem les trobades amb els clients potencials.

Integrem la sostenibilitat i la innovació com a estratègia

Les dues tendències seran les protagonistes en una realitat tremendament canviant que viurem. Les empreses que sàpiguen reaccionar més ràpid davant les necessitats dels nous mercats seran més eficients i productives.

La importància del talent

Fomentem la integració d'habilitats toves en les estratègies corporatives, que donen prioritat a les capacitats humanes. Habilitats comunicatives per impulsar relacions òptimes i que contemplen com a objectius de negoci tenir cura de les persones, les necessitats dels consumidors i dels empleats.

  Amplia el teu potencial a la Plataforma de Promoció Internacional 
 

 

Descobreix aquí la Plataforma de Promoció Internacional Spanish Electrical & Energy Technology, l'aparador virtual de la indústria del material i l'equipament elèctric.

 

Participa en aquest projecte d'amec, on aglutinem cadascun dels sectors industrials de la nostra comunitat i els posem en valor, amb l'objectiu d'impactar i captar l'interès de les empreses client a l'estranger.

 


Visita la pàgina Spanish Electrical & Energy Technology link-arrow.svg

 

Qui ens integra

Les empreses d' amec amelec són fabricants de la següent tipologia de productes:

 • Transformadors de distribució, mesura i protecció, rectificadors, convertidors, fonts d'alimentació, estabilitzada i reactàncies de potència. Distribució elèctrica. Mesura i control. Sistemes de detecció i tall automàtic

 • Conductors elèctrics. Cables i fils: industrials i domèstics. Aïllants i aïlladors. Sistemes de conducció de cables

 • Envolupants, armaris, caixes, panells. Climatització d'equips elèctrics

 • Il·luminació tècnica

 • Generadors elèctrics i grups electrògens

 • Material elèctric petit per a instal·lació domèstica

 • Control i automatització industrial

Les tendències del nostre sector

Eficiència energètica

L'eficiència és un factor cada vegada més important en termes de competitivitat. Als països avançats és un requisit dels governs i consumidors. Nombrosos països en desenvolupament, fins ara més flexibles, com Singapur, la Xina, l'Índia, els Emirats Àrabs, l'Equador o el Brasil, per esmentar-ne alguns, ja estan començant a regular.

Descentralització

La proliferació de plantes solars locals i els avenços en les tecnologies d'emmagatzematge estan afavorint la diversitat de proveïdors d'energia, més petits i àgils, amb un subministrament i distribució en xarxa més eficient. Són petits productors que consumeixen la seva pròpia energia i venen els excedents.

Models de negoci basats en serveis

Els models de negoci basats en productes inclouen de forma creixent els serveis com a valor afegit i diferencial, i arriben a basar-hi el nucli del seu negoci: serveis d'enginyeria, consultoria i anàlisi, etc. Els usuaris valoren més aquests serveis en detriment de la compra de productes que són fàcilment substituïbles.

L'energia basada en dades

La digitalització del sector energètic ha propiciat el desenvolupament de l'automatització intel·ligent, essencial per gestionar els recursos energètics distribuïts. Amb l'«edge computing» els dispositius poden processar les dades més a prop d'on es creen.

Canvi de la relació amb el consumidor

Noves tecnologies com els mesuradors intel·ligents són essencials per transformar la relació entre els clients i l'ús que fan de l'energia, i els ajuden no només a saber quin és el consum real de la seva activitat sinó també com poden ser més eficients i, fins i tot, avançar o prevenir disfuncions.

Transmissió sense fil a distància

Àrea d'investigació molt activa a causa del seu potencial per proporcionar alta tecnologia a les nostres vides diàries. L'ús d'aquesta tecnologia s'estendrà i els majors reptes són la càrrega sense fil a llarga distància i l'extensió de la seva aplicació a la indústria de forma segura.

Informe de prospectiva de mercats

Descobreix amb aquest informe quins mercats brinden més oportunitats per al sector d'equipament elèctric d'alta, mitja i baixa tensió.

Sol·licita informació
mail_amec_bx.jpg

On vols que t'enviem aquesta documentació?

L'hem elaborat perquè et sifui especialment útil ;-)  •  He llegit i accepto les condicions legals
 • * Camps obligatoris

NOTA LEGAL

 

Les dades recollides en aquest document s'utilitzaran en la forma i amb les limitacions que recull la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD). Les dades facilitades pels usuaris s'incorporaran a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable amec.

 


Quines empreses lideren amec amelec?

Som una entitat completament autogovernada per empreses membre.

El consell sectorial d'amec amelec està liderat per:

 

Carlos Sánchez President  |  CONSORCIO DE FABRICANTES DE MATERIAL ELÉCTRICO 

Teo Conejero Vocal  |  KLK ELECTRO MATERIALES

Aleix Anglès Vocal  |  ISOVOLTA 

Lluís Prats Vocal  |  CIRCUTOR

Veure'n més

Col·laborem amb:

Interihotel

Hotel Design

Mee- Middle East Energy: agents a Espanya

Efintec-Fegicat

E Power and Building

Afme - Pla Promoció Sector Elèctric Icex

Últimes notícies
© 2023 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
 • BforPlanet.jpg
 • TheGlobalCompact.jpg
 • ITMA.jpg
 • Exportarparacrecer.jpg
 • icca.jpg
 • UNE.jpg
 • SEGELL-AGENTS-VERTICAL-SENSE-DATA.png
 • Logo ACCIÓ integrat vertical CAT 004.png