Logo AMEC

Al capdavant de la tecnologia per a alimentació

amec alimentec agrupem i representem les indústries més innovadores en tecnologia, ingredients i serveis per a la indústria alimentària. Les ajudem en l'obertura de nous mercats internacionals, impactem en la seva competitivitat a partir dels serveis d'amec i les activitats que organitzem, generem espais per a la col·laboració i transferència de coneixement, els donem suport per afrontar amb èxit els grans reptes i treballem per  influir i donar-los visibilitat en el panorama espanyol i europeu. 

Què fem per tu

Som referència en internacionalització

Ajudem els nostres membres en la internacionalització, consolidació i obertura de nous mercats. Identifiquem oportunitats, els països d'interès, les principals fires i acostem les empreses a la venda.

Et representem

Entitat de referència del sector i interlocutora davant l'Administració i la premsa. Estem a les principals fires mundials, ens preocupem per la visibilitat del sector i influïm.

Fomentem el treball en xarxa i la col·laboració

Col·laborar aporta sempre un benefici. Assegurem als nostres membres sectorials i intersectorials espais d'interacció perquè puguin compartir sinergies i identificar oportunitats concretes de col·laboració.

La sostenibilitat com a eix de treball

Informem i sensibilitzem sobre ODS i les noves tendències de la indústria. La competitivitat es mesura també a través de la responsabilitat.

Potenciem l'activitat en l'àmbit del talent

El talent és competitivitat, i el nostre objectiu és ajudar a identificar perfils, millorar l'atractivitat de les empreses, promocionar el sector en l'àmbit de la Formació Professional i l'ESO, crear un grup de treball de talent i fer de lobby davant l'Administració.

Identifiquem oportunitats i t'acostem a la venda

Promovem les trobades amb els clients, acostem els nostres membres a la venda i creem oportunitats.

  Amplia el teu potencial a la Plataforma de Promoció Internacional 

 

Descobriu aquí la Plataforma de Promoció Internacional Spanish Food Technologies & Ingredients, l'aparador virtual de la indústria alimentària espanyola. 

 

Participa en aquest projecte d'amec, on aglutinem cadascun dels sectors industrials de la nostra comunitat i els posem en valor, amb l'objectiu d'impactar i captar l'interès de les empreses client a l'estranger. 


Visita la pàgina Spanish Food Technologies & Ingredients link-arrow.svg

 

Integrem les associacions aefemac i afespan

amec alimentec inclou les associacions amec aefemac i amec afespan, associacions representatives de la indústria del sector càrnic i del sector de la pastisseria, respectivament. 

 

amec aefemac és l'associació espanyola de fabricants i comercialitzadors de maquinària per a la indústria càrnica i afins. 

 

amec afespan és l'associació espanyola de fabricants de maquinària, forns i equips per a fer pa, pastisseria i similars. 

Les tendències del nostre sector

Les necessitats dels consumidors són canviants i estan lligades a les preferències, els seus hàbits i la qualitat del producte. El mercat demana solucions i productes innovadors, que necessàriament requereixen nous processos productius i tecnologia.


Com a resposta a la demanda, la indústria s'imposa reptes impulsors d'innovació com el desenvolupament d'equips i solucions relacionades amb la seguretat alimentària, el disseny higiènic, l'eficiència productiva i la rendibilitat, la sostenibilitat, l'estalvi energètic, l'optimització dels processos productius i la digitalització.

Tendències en productes

Innovacions tecnològiques

Informe de prospectiva de mercats

Coneix amb aquest informe quins mercats brinden més oportunitats en el sector de la tecnologia per a la indústria de l'alimentació.

Sol·licita informació
mail_amec_bx.jpg

On vols que t'enviem aquesta documentació?

L'hem elaborat perquè et sifui especialment útil ;-)   •  He llegit i accepto les condicions legals
  • * Camps obligatoris

NOTA LEGAL

 

Les dades recollides en aquest document s'utilitzaran en la forma i amb les limitacions que recull la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD). Les dades facilitades pels usuaris s'incorporaran a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable amec.

 


Quines empreses lideren amec alimentec?

Descobreix quines empreses estan liderant l'agrupació. Per a això et convidem a visitar l'apartat d'«estructura corporativa» de la nostra entitat, en què  confirmareu que som una entitat completament autogovernada per empreses membre.

Veure el consell directiu d'amec alimentec

Directora d'amec alimentec

Carmina Castellà fa 2 anys que és al capdavant d'amec alimentec i ha convertit l'entitat en un referent a escala nacional i en un interlocutor reconegut a escala europea.

 

És una executiva experimentada en la direcció d'associacions sectorials. Coneixedora de les tendències, les fires internacionals de referència, les revistes tècniques i les entitats del sector alimentari en l'àmbit espanyol i internacional. 

Som membres i col·laborem amb:

ALIMENTARIA FOODTECH i INTERSICOP

FOOD FOR LIFE

Fórum Cárnico

ALIMENTARIA FOODTECH i INTERSICOP

AINIA, CENTA- IRTA, CERPTA, EURECAT i LEITAT

UNE

Revistes tècniques

ICEX i  ACCIÓ i la resta d'entitats regionals de comerç exterior

FIAB, BONMACOR

Últimes notícies
© 2023 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
  • BforPlanet.jpg
  • TheGlobalCompact.jpg
  • ITMA.jpg
  • Exportarparacrecer.jpg
  • icca.jpg
  • UNE.jpg
  • SEGELL-AGENTS-VERTICAL-SENSE-DATA.png
  • Logo ACCIÓ integrat vertical CAT 004.png